reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

ja uzywam pieluch z rossmana i tych papmersow z balsamem w zaleznosci od tego gdzie robie zakupy. i wydaje mi sie ze ten balsam jest spoko.

a kremu uzywam nivejki na odparzenia od urodzenia i jeszcze nigdy nam sie nic nie odparzylo. a w nocy tez nie zmieniam pieluchy bo po co budzic mala:baffled:
a ze siuski bardziej smierdza tez zauwazylam:-D

reklama
u nas nie ma odparzenia le pupa nie jest tak jak była
mi przeszkadza ten zapach
smierdza jakby było w nich juz narobine:-p

O WLASNIE !!!!! CHCIALAM PORUSZYC TEN TEMAT.....wkurzaja mnie strasznie te pampersy.....po pierwsze smierdza, po drugie Julka dostaje odparzona dupke po nich:wściekła/y::dry: a najlepsze jest to ze nigdzie nie mozna dostac tych ''starych''.....

Ja już dawno obraziłam się na Pampersy,też mi nieprzyjemnie pachniały.Teraz używamy Happy,albo Huggis Super flex.A chusteczki Pampers,bo mi mąz kupił w promosji z Makro po 3.90 za sztukę.

Kurcze, Oli ma ciągle rozwolnienie, to pewnie przez antybiotyki. Wczoraj wieczorem wzięła ostanią dawkę, więc może jej to niedługo minie. Daję jej Lacidifil, więc mam nadzieję wszystko dojdzie do normy za jakiś czas.
Ale zastanawiam się, czemu Oli tak straciła apetyt. Mogła też przez antybiotyki? Kaszek nie chce w ogóle jeść, słoiczek obiadu 190 g jadła przez 2 dni, żeby zjadła banana to muszę jej wciskać podstępem. Jak się zbliżam z łyżką do buzi, to odrazu kiwa głową na "nie" i zaciska usta. Jedynie coś tam zjada z naszego talerza chleba, ale maleńko.

Kasia, ja mysle ze ten brak apetytu to przez antybiotyki. ale jak bedziesz na kontroli to powiedz o tym lekarzowi:tak:

duzo zdrowka dla Oli:tak:

U Kuby też rozlużnione kupki,a przynajmniej raz dziennie,wodniste.Chyba się jutro przejdę do pediatry.

reklama
Kurcze, Oli ma ciągle rozwolnienie, to pewnie przez antybiotyki. Wczoraj wieczorem wzięła ostanią dawkę, więc może jej to niedługo minie. Daję jej Lacidifil, więc mam nadzieję wszystko dojdzie do normy za jakiś czas.
Ale zastanawiam się, czemu Oli tak straciła apetyt. Mogła też przez antybiotyki? Kaszek nie chce w ogóle jeść, słoiczek obiadu 190 g jadła przez 2 dni, żeby zjadła banana to muszę jej wciskać podstępem. Jak się zbliżam z łyżką do buzi, to odrazu kiwa głową na "nie" i zaciska usta. Jedynie coś tam zjada z naszego talerza chleba, ale maleńko.

Ojej!.....duzo zdrowka dla Oliwci...:tak:

Do góry