Jenni nie lubi soczkow pije tylko herbatke jablkowa z melisa i to 40 ml na dzien wiecej niechce
Emilka tez lubi tą herbatkę ;-) dziś wypiła 2 flachy po 120ml tej herbatki flacha 120ml soku i 3 flachy mleka po 180ml
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jenni nie lubi soczkow pije tylko herbatke jablkowa z melisa i to 40 ml na dzien wiecej niechce
Oli coś od 3 dni straciła apetyt, nie może wciągnąć całego obiadu (do tej pory jadła słoik 190g). Kaszki też zjada mniej na noc, a przecież powinna dostawać już 2 razy dziennie kaszkę.
No właśnie, powiedzcie mi, czy mogę zastąpić tę poranną kaszkę słoiczkiem z jogurtem czy twarożkiem? Bo jeśli nie, to nie wiem, kiedy bym jej miała dawać takie słoiczki. Odkąd jej daję ten dodatkowy posiłek, mam wrażenie, że jest jej za dużo tego jedzenia w ciągu dnia, a kiedy jeszcze dawać chlebka lub sucharki??
I chyba wprowadzając dodatkowy posiłek do menu powinnam zmniejszyć ilość mleka z cyca? Ale Oli najchętniej nie zwiększałaby dodatkowych posiłków i nie daje sobie zmniejszyć posiłków cycusiowych, domaga się cyca, a jak jej odmawiam to zaczyna marudzić.
Kurcze u nas chyba sie chorobsko jakies przyplatalo:-(Julka dzisiaj miala 38,4 goraczki. Ale nie ma katarku ani kaszelku....moze to zeby ida??? Wolalabym to drugie.