reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

reklama
To mu sie faktycznie "rzucily" wszystkie naraz.Ja spodziewalam sie szybko zabkow,a tu nici i dobrze:tak:.Przynajmniej mnie jeszcze Kondzio nie pogryzie;-):tak:
Mnie Kuba nie gryzie(raz mu się zdarzyło,ale już o tym pisałam)Myślę,że idą górne jedynki,ale tak to strasznie wygląda,bardzo mu spuchło.Na szczęście poza problemem z zasypianiem,mój mały mężczyzna dzielnie znosi te ząbki(jak na razie).

he he tez o tym dzis myslalam Joasiek: zazwyczaj jest u nas tak ze w dzien po jedzonku jak karmimy na lezaco (ostatnio przewaznie...) i jak Laila chwilke po tym lezy to sama zaczyna sie krecic i wiercic albo stekac i to znaczy ze chce aby ja podniesc i wtedy sobie odbekuje. a wieczorem i w nocy bez odbekiwania sie odbywa i poki co nie ma problemow...

reklama
W nocy-nigdy nie podnosiłam małej do odbekania natomiast w dzien-kiedys zawsze a teraz juz tylko czasem jak np. bardzo duzo zje. Z reszta po mojej małej to widac kidy chce zeby jej sie odbiło-puszcza cycusia i bardzo nerwowo przebiera rączkami i nozkami.Wtedy biore ja na rece , ona beka i czasem(na szczescie rzadko) chce zeby ja karmic dalej:-D
Z ulewaniem juz na szczescie tez prawie nie mamy problemów-jedynie bardzo sporadycznie.

Do góry