reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

czesc gratulacje nowych ząbków również.

My juz po szczepieniu bylo cięzko ale juz po wszystkim, jak wspominałam nie badali jej dzisiaj ale dałam ja zaszczepic bo nic jej nie jest. Jutro idziemy na kontrole.

Musze sie pochwalić wczoraj od popoludnia do 20 mała lezała nawet i po jedzeniu tylko na brzuszku:-) i dzisiaj rano tez przez 2 godziny tylko mi jej brakuje bo jak tak lezy to spi cały czas i nie mam sobie z kim pogadac, bo zwykle jest bardzo rozmowna po swojemu oczywiście:-p

reklama
Habelka, to trochę dziwne, że nie badają małej przed szczepieniem. U nas przed każdym szczepieniem małą bada pediatra.
Fajnie, że mała śpi leżąc na brzuszku, ale jak nie śpi to też warto kłaść malucha, bo mięśnie karku ćwiczy właśnie jak próbuje podnosić głowę do góry.

No dla mnie tez jest to dziwne, tutaj w kazdą środe w przychodni sa spotkania kiedy mozesz przyjsc z dzieckiem zwazyc i zmierzyc i porozmawiac z położna jesli cos nie gra. wlasnie jutro idziemy.
A co do leżenia to inaczej się nie da bo musze jej buzie cumlem zatykać żeby nie płakała

agusia, a tak a propos cen, to pamiętam jak kiedyś pisałaś że za Nutramigen płaciśz ok 8zł. Zazdroszczę Ci, bo ja płacę 12 zł:-:)szok:Niestety nie moge zmienić apteki, bo biore u wujka, który daje mi bez recepy ( potem mu donosze hurtowo):-(Kurcze, to duża róznica w cenie....
A puszka starcza na 4 dni...

ceny ma conajmniej dziwne ja dzis kupowałam w pierwszej lepszej aptece i za sztuke 8.10 zapłaciłam i brałam 4 sztuki :sorry2:
mi puszka starcza na tydzien bo ja karmie jeszcze piersia;-)

reklama
Do góry