reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

Sara ryczy co chwile :angry::rofl2:
zamienili mi dzidze na inna:-D
podejrzewam ze to zeby
dałam jej juz paracetamol
i zaraz mi reke zje bo trzymam ja na kolanach:-D:-D
robiła tez juz taki alarm jak pisała Kasiad ale do buzi daje zagladnac podwarunkiem ze ja podrapie po dziasle

reklama
Sara ryczy co chwile :angry::rofl2:
zamienili mi dzidze na inna:-D
podejrzewam ze to zeby
dałam jej juz paracetamol
i zaraz mi reke zje bo trzymam ja na kolanach:-D:-D
U nas tez tak bylo,no i mamy 2 żabki w buzce u Kuby.Zbawienny okazal się Calgel,przynajmniej przed snem mu smarowałam dziąsełka,no i zasypiał spokojnie.

agusia moja Ala też ryczy co chwilę i tez mam wrażenie,że podmienili mi dzidzię.taka spokojna i usmiechnieta niunia była...normalnie się wykończę!wydaje mi sie,że na dolnym dziąsełku jest jakaś bialawa plamka i pod palcem czuję "coś".babaka w aptece dlala mi bobodent,ale może ten calgel lepszy?

Bibinka, skład obu leków podobny-w obu jestr środek znieczylający w każdym razie, a Bobodent tańszy.
A Oliwka ma na dziąsłach cały rządek zagłębień, wygląda to tak, jakby jej ktoś jedną przy drugiej dziurki igłą porobił :confused: Ale ząbków nie widać :no:

Bibinka, czytałam w którejś gazecie, ze te żele mają podobny skład i tak naprawdę niewiele pomagają. Też kupiłam bobodent i kupię drugi dopiero jak zużyję ten:tak:.
Moja Wiktoria też chyba podmieniona, od tygodnia ręce i krzyż odmawiają mi posłuszeństwa.

Michaś od drugiego miesiąca życia ma na dziąsełkach białe kropki (w miejscu dolnych jedynek i dwójek), ale pediatra to oglądała i stwierdziła, że to po prostu tak uformowany naskórek

a to nie bede kupowac innego,dzięki;).ala lubi jak jej smaruje dziąsła i wtedy się uspokaja,moze to dla niej kojacy masaż?oczywiście bardziej ciekawi ją smak żelu,więc nie wiem czy to pomoże

reklama
Do góry