reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad naszymi maluszkami

a w tych dziaslach cos musi byc....Lailusia tez ostatnio jak sie przebudza to nie kwili ale jeczy mocno i w dzien czasem tez....ciekawe ile nasze dzieciaczki beda sie meczyc zanim pojawi sie pierwszy zabek....

reklama
UŚCISKI DLA TOSI!!!a ja pędze do małej,bo myślałam,że śpi,a ona cały czas coś marudzi.przed chwila zaczęła sobie gadać..

my chyba tez bedziemy sie długo bujac z tymi zebami;-)
Konrad miał juz w tym wieku 4 zeby a jak miał 6 miechów to 8 zebów:szok: a Sara nicccc:baffled:

I ja sciskam Tosie!!!!:-)
Ja usilnie szukam zebow,ale to jednak za wczesnie jeszcze u nas:-D.

Nastawilam sobie budzik,zeby skrocic malemu przerwe nocna i on pieknie zjadl i spi,a ja ie moge zasnac z goraca:baffled::confused:.Otworzylam pierwszy raz okno i nadal duszno...:confused:

A ja wczoraj postanowiłam, że jak Oliwka się dziś w nocy obudzi, to nakarmię ją i spróbuję odłożyć do jej łóżeczka. Obudziła się nie ona sama, tylko ja ją obudziłam ok 5 rano, bo miałam strasznie pełną pierś, dałam jej jeść na siedząco i odłożyłam do łóżeczka. Ale niestety natychmiast się obudziła, co prawda nie rozpłakała się, ale zaczęła mnie nawoływać: ej! ej! Wzięłam ją wobec tego do naszego łóżka, bo za chwilę by wszystkich domowników obudziła. Ale jak dzieciaki wyekspediuję na obozy i bedziemy w domu w trójkę, to spróbuję jeszcze raz.

reklama
Kubulinek ma pierwszy ząbek!Obyło się bez większych sensacji,tylko lekkie marudzenie wczoraj na gościnie u rodziny na wsi.Myślałam,że to zmęczenie,ale jak się rozpłakał, to zobaczyłam kropelke krwi w bużce.Dziś sprawdziła i popukałam łyżeczką,a tam dzwonienie.Małemu podobało się to szukanie w bużce,śmiał się do rozpuku.Martwię się tylko,czy nie będzie miał słabszych zębów,no i jak o nie dbać,by nie było próchnicy...O matko!No i chyba koniec ze smoczkiem...Ja już sama nie wiem...

Do góry