U nas kupa juz normalna. Odparzenie też zeszło- pomógł Sudocrem
Tak więc w zasadzie wszystko w normie- tylko dalej mamy ślady skazy białkowej na ciele:-(Czekamy aż zniknie. Ja juz piersią w ogóle nie karmię. Sama butla.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No własnie też się dzisiaj zastanawiałam czy do sukienki ubrac jej na dwór rajstopki czy skarpetki. I w końcu ubrałam rajstopki. Sama nie wiem kiedy takie dziecko może zacząć z gołymi nóżkami leżec w wózkuNo i nie włozyłam krótkiego body tylko z długim rękawkiem, na to sukienka i rajstopki....
Kasiad, moja Tosia ma strasznie duzo plam szorstkich. Strasznie to wygląda...Juz jedną puszkę Bebilonu pepti wypiła. Starcza mi taka puszka na 4 dni. Dzis zaopatrzyłam się w dwie kolejne i zobaczymy jakie będa efekty. jak nic się nie poprawi to trzeba będzie przejść na Nutramigen...
Ja byłam dziś w szoku jak zobaczyłam jak jest ciepło...nie wiedziałam kompletnie jak małego ubraćAle w końcu założyłam pajacuj bawełniany bez stopek + skarpeteczki i czapusia cienka...ale i tak wydawało mi sie ze mu za gorąco..ja byłam w zupełnie letniej przewiewnej sukience, w końcu było u nas 29st.
Nie wiem jak ubierać dziecko na takie upały![]()