reklama
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Przepraszam, że Wam się wcinam na tym wątku, ale pozwolę sobie na małą prywatę- Caro śliczny maluszek :-) Gratuluję :-)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :-)
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :-)
A myślałam że tylko mój taki szurnięty. Woda w wannie ledwo ciepła a ten jeszcze zimnej dolewa brrrrr. A umycie rąk albo buzi pod kranem ciepłą wodą kończy się dziką awanturą, że mu krzywdę robię -szok normalnie.A starszak za to siedzi w zimnej łazience i jeszcze sobie lodowatej wody dolewa,a potem biega boso w piżamie.
szczesliwa
Fanka BB :)
moja niunia na początku zimno lubiała a teraz na ciepło jej sie rzuciło
i matka musi byc obrotna i skumac o co chodzi że dziecko ryczy...;-)
i matka musi byc obrotna i skumac o co chodzi że dziecko ryczy...;-)
Szczęśliwa dzieciom się lubi zmieniać i to 360 stopni,a rodzice musza nadążyć (mnie trafia jak zrobię ulubione jedzenie i słyszę,że on własnie dziś juz tego najbardziej nie lubi).
Dziusia,oj ile ja sie natłumaczę,ze ręce trzeba w cieplej myć.I tylko się odwrócę,już woda na zimną przekręcona
Dziusia,oj ile ja sie natłumaczę,ze ręce trzeba w cieplej myć.I tylko się odwrócę,już woda na zimną przekręcona
Jak to niby rodzeństwo????A niby rodzeństwo
Rodzeństwo tylko że kompletnie różne i to dobrze bo nudno by ci było ja by bylo jednakowe,poczekaj jak zaczną jeść normalne posiłki... ta zupki ten ziemniaczki ta wędlinkę ten mięsko...mówię ci fajnie jest
koga
Mama Maksa i Julka
i u nas 21 to kres naszej cierpliwości ;-) - dzieci śpią i basta!to tak jak u mnie max 21a i dzieci śpią
małego, a najczęściej obydwóch kąpie m. bo przecież z tatą najfajniej;-), ale już raz Julka sama kąpałam jak m. pojechał na turniej, aczkolwiek nie przepadam
gabi, dziusia - cieszcie się, że w ogóle ręce myją - u nas o to dzika wojna i wielki ryk
co do upodobań - Maks kąpie się we wrzątku i Julek też lubi cieplutko, ale już podczas spania Julek pozawijany w kocyki a Maks zimą wył, że okno ma zostać otwarte, a my czasem całą noc zapominaliśmy zamknąć, to rano miał temperaturę w pokoju jak w szałasie
reklama