famme
Początkująca(y)
dziewczyny mojej małej odparzyła sie pupka, sudocrem nie pomaga, co można jeszcze zastosowac??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny mojej małej odparzyła sie pupka, sudocrem nie pomaga, co można jeszcze zastosowac??
u mnie już poszła, spodziewałam się czegoś większego;-), Karol też robił kiedyś częsciej, teraz tak się przestawił, że robi raz na dzień lub na dwa.U nas to samo tylko od 2 dni...:-(W ogóle Mati robi tylko 1-2 kupki dziennie, a kiedys robil 4-5... Mam nadzieje, ze to normalne ale czytalam, ze dzieci na cycku moga robic 1 kupke na pare dni i jest ok.
jak linomag nie podziała, proponuję tormentiol - maść jasnobrązowa za 5 zł (na obtarcia, ale super dzała na odparzenia) położna poleciła i rzeczywiście u nas zadziałała, i oczywiście wietrzenie dupki.dziewczyny mojej małej odparzyła sie pupka, sudocrem nie pomaga, co można jeszcze zastosowac??
... jak linomag nie podziała, proponuję tormentiol - maść jasnobrązowa za 5 zł (na obtarcia, ale super dzała na odparzenia) położna poleciła i rzeczywiście u nas zadziałała, i oczywiście wietrzenie dupki.