diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Szczęśliwa - dodałam swojego maila do stosu innych ;-)
A ja jakby ktoś chciał mam w pdf Tracy Hogg "Język niemowląt"
A ja jakby ktoś chciał mam w pdf Tracy Hogg "Język niemowląt"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co ,myślę że to wina słoiczków.Jeśli gotujesz zypkę jarzynową to pewnie soku z winogron nie dodajesz,albo marchewka ma smak marchewki a nie takiego czegoś marchewkowopodobnego i jeszcze kwestia proporcji warzyw oraz oliwy jak w domu dodasz z winogron,masła to potrawa ma inny smak niż z oliwą np sojową.Więc to pewnie przyzwyczajenie maluszka do danego smaku.....Nie no... moja szama wszystkie firmy, choć jabłuszko lepsze jest z gerbera niż z hippa jak dla mnie... małej tez bardziej gerber podchodzi. Może to moja kuchnia taka fatalna, że nawet dzieciak tego nie chce...
j czy badane są te słoiki??? myśle tak jak Gabi że chyba nie aż tak jak producenci zachwalają (oni często naginają)
tak jak nosidła (patrz wątek zakupowy) - producenci czesto piszą od urodzenia a bardzo wątpie czy można noworodka w nosidełko włożyć i kto to sprawdza? kto kontroluje?
a któż to sie tak drze???
Gabi jak pisałaś prace to prosze Cie skrobnij coś wiecej bo ja generalnie ten temat bardzo lubię i w jestem ciekawa czy dobrze robiłam ze starszego wychowałam na słoikach- z mężem odmawialismy sobie wiele zeby Dominik miał zdrowe jedzenie
teraz do tego troche inaczej podchodze
u Dominika miałam chyba jakies dziwne przeczucia (chodziaz jeszcze nie wiedziałąm ze bedzie miał problem z nerkami) i bardzo dbałam o jakos wszystkiego co jadł
O cholera, trzeba będzie nauczyć się gotować
Nie no... moja szama wszystkie firmy, choć jabłuszko lepsze jest z gerbera niż z hippa jak dla mnie... małej tez bardziej gerber podchodzi. Może to moja kuchnia taka fatalna, że nawet dzieciak tego nie chce...
z innej beczki - o pieluchach, jesteśmy już na 4, bo 3 zaczynały gnieść udka, odgniatały się i w ogóle już do kitu były