reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami i wszystko co z nią związane

Julcia jeszcze rzadziej - 2 razy zazwyczaj, ja myśle że chyba niezbyt lubi a do tego nie wie że jak jej już cięzko to głowę można położyć Śmieszne. :-D

reklama
Julian też nie przepada za leżeniem na brzuszku. :confused2: Zazwyczaj leży 1-3 razy po 5-10 minut.
Pozy tym nauczył się przekręcać z brzuszka na plecy i teraz muszę nad nim stać i pilnować żeby się nie przekręcił. :-p
Wczoraj leżał zadowolony i uśmiechnięty na mojej klacie i tym razem zakomunikował mi, że ma dość puszczając pawika w mój dekolt:sorry:, po czym się uśmiał. :-p

a ja myślałam ze tylko Zuzia nie chce leżeć na brzuszku:) skubana już ładnie podnosi główkę z całym tułowiem i robi brzuszki ale na brzuszku to poleży max 5-10 min i to wcale nie jest zadowolona. jedynie robi mi łaskę że poleży...

no moja tez len nie chce jej sie jak jezy na klacie to leb podnosi w chmury a jak na luzku ja polozymy na brzuszku to chwilke tylko i zaraz sie kladzie na plasko i jeczy

a przewracają sie wasze dzieci z boku na bok? bo moja ani mysli-raz to zrobiła i koniec a naczytałam sie że juz powinna to robic wic ciekawa jestem jak to u was?

Aluś też jest pod tym względem leniuszkiem.
Jak narazie to udoskonala swoje umiejętności w celowaniu rączkami do zabawek i chwytaniu ich, grzechotki nawet ostatnio przekłada z rączki do drugiej rączki.

reklama
Do góry