Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Jula dostala ciemieniuchy. Jak sobie z nia radzic? I jakie preparaty albo szampon uzywac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hania też tak robi... to chyba normalne, ale ja jej staram sie paluszki wyciagac, bo czasem tak głeboko włoży że wymiotuje a najgorzej o jest zdenerwowana w dzien przy jedzeniu, wierci sie, macha nożkami, rączkami, wygina, tak jakby usilowala puscic bąka lub kupkę robic, Tak samo zachowuje sie przy wieczornym (i nietylko) usypianiu. Aha jeszce strasznie trze rączkami po twarzy, normalnie az sie boje ze sobie krzywde w koncu zrobi, no i przez to drapie sie niemilosiernir hociaz pazurki co 3 dni obcinam0hello
kochane nie wiem co sie dzieje od tygodnia simu ciagle pcha lapki do buzi i na maxa ssie
myslalam na poczatku ze glodna ale robi tez to po jedzeniu
i ogolnie jest dziwnie poddenerwowana
hello
kochane nie wiem co sie dzieje od tygodnia simu ciagle pcha lapki do buzi i na maxa ssie
myslalam na poczatku ze glodna ale robi tez to po jedzeniu
i ogolnie jest dziwnie poddenerwowana