reklama
u mnie leciało przez 1 LOVI na poczatku ale teraz dla zuzi za wolno i leci przez 2 czyli smoczek 3+madzia_singh ,czy to mleko jest wtedy bardziej geste w butelce?przez jaki smoczek to przejdzie bez problemu?
ada1989
Mama Konradka :)
ja dzis na probe zalozylam mlodemu huggisy 3 i dobrze pasuja :-) ogolnie tutaj huggies sa zupelnie inne niz w polsce
aha83
kwietniówka '09
Kobietki czy ktoras uzywa juz pampersow rozm. 3? my mamy huggiesy, ale wkurzaja mnie, bo zapiecie nie jest elastyczne jakies sugestie?, ktore maja?
Ja używam 3 , ale jeszcze z serii new baby :-):-) i sa spoczko. One sa od 4-7kg
Viola1978
Fanka BB :)
o...my używamy trójek. są w porządku, wg mnie dużo lepsze niż huggiesy. jeden minus wszystkich pieluch, jakie dotąd miałam. one strasznie śmierdzą :/ sama chemia....
Kamile85
Ja mam pampersy i huggiesy 3, ale narazie tylko na noc zakładam. Dla mnie huggies lepsze, pampersy jakieś takie nieprofilowane...
reklama
Ma_Dunia
Ja na razie wykańczam Pampersy New Baby 2, potem wskoczymy w 3. ;-) Na noc zakładam Baby Dry.Kobietki czy ktoras uzywa juz pampersow rozm. 3? my mamy huggiesy, ale wkurzaja mnie, bo zapiecie nie jest elastyczne jakies sugestie?, ktore maja?
Zastanawia mnie tylko jakie potem powinny być pieluchy? Pampersy New Baby 3 są tylko do 7kg.