reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszkami i wszystko co z nią związane

reklama
my identycznie jak skunkanka. za to na szorstkość skórki używam oilatum. Ale trudno to uznać za ochronę przeciwsłoneczną, bo ten krem nie ma filtra

ja tez nic nie uzywam,chronie przed sloncem ale czasem na chwilke go wystawiam zeby zlapal troszke witaminki.W ogole ja zadnych specyfikow nie stosuje.Oliwka Linomag zalatwia wszystko-pupke,buzke itp.

Kobietki czy ktoras uzywa juz pampersow rozm. 3? my mamy huggiesy, ale wkurzaja mnie, bo zapiecie nie jest elastyczne:dry: jakies sugestie?, ktore maja?

reklama
Kobietki czy ktoras uzywa juz pampersow rozm. 3? my mamy huggiesy, ale wkurzaja mnie, bo zapiecie nie jest elastyczne:dry: jakies sugestie?, ktore maja?
Ja na razie wykańczam Pampersy New Baby 2, potem wskoczymy w 3. ;-) Na noc zakładam Baby Dry.
Zastanawia mnie tylko jakie potem powinny być pieluchy? Pampersy New Baby 3 są tylko do 7kg. :confused:

Do góry