reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Myszka..... odnośnie tego szpinaku z ziemiaczkami z Bobovity.....U NAS BYŁ IDENTYCZNY....jak sie go toszke na talerzyku rozpapcia to jest w miarę do przyjecia ,jezeli chodzi o wyglad,ale o smak nie bardzo ...Mari dalej pluła niz widziała.....i to jest jedyna rzecz która jej nie smakuje.....:-p

reklama
Hej Laski!!
BAAARDZO dzięki za odpowiedź dotyczącą maści na pupcię. (z tym, że pisałyście o jeszcze jakimś innym kremie) bepanten linomag sudokrem znam. Lecz to była jakaś inna nazwa... No nic- może komu przyjdzie na myśl...

Zapominajko a no chyba,że tak:-D

Kokusia ja też uwielbiam szpinak:tak: Właśnie taki z jajkiem albo z kurczakiem i makaronem.Myszqa podawała kiedyś przepis.A jak Ty robisz ten z jajkiem? Napisz na kulinarnym;-)

Zapominajko - a jak robisz ten szpinak z kurczakiem i makaroni?? Rzuć choć w skrócie na kulinariach!!

Ewelw to ja robię ten szpinak,Zapominajka szpinaku nie jada;-) Przepis jest na kulinarnym,ale nie wiem czy znajdziesz.Napiszę Ci szybko w skrócie tutaj;-) Płaty z kurczaka pokrojone w kosteczki smażę z przyprawami.Szpinak (świeży lub mrożony)duszę na patelni z dużą ilością czosnku,z solą i pieprzem.Gotuję makaron pene.Później szpinak dodaję do mięska na wierzch sypię mozarellę i nakładam na makaron.Gotowe:-)

a ile mieska dodajesz do jednej porcji zupki????[/QUOTE]

Tygrysku mieska do zupki dodaje okolo jednej lyzki stolowej. Siekam drobniutko nozem. Dosyc sporo, ale moja Miska zupki wcina tez niemalo:-) okolo 250-350 ml.

Ewelw u mnie sprawdza się sudokrem, tyle że mała nigdy mi się nie odparzyła, po kąpieli jej smaruje sudocremem na noc, jak zrobi kupke to wycieram jej pupcie chusteczkami:tak:

a ile mieska dodajesz do jednej porcji zupki????

Tygrysku mieska do zupki dodaje okolo jednej lyzki stolowej. Siekam drobniutko nozem. Dosyc sporo, ale moja Miska zupki wcina tez niemalo:-) okolo 250-350 ml.[/QUOTE]
o apetycik ma :tak::tak::tak: ale mamine zupki sa widoczne bardzo smaczne;-);-) ja jak robie filikpwi zupke to zawsze sobie ta papke podjadam i mi tez makuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:

reklama
aaaaaaaa zapomnialam dodac ze dzis debiut Filipka w degustacji mieska :tak: jako pierwsza pojdzie zupka jarzynowa z kurczakiem z bobovity rozmieszana z mamusiowa jarzynowka:tak::tak:

Do góry