reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

reklama
dziewczyny czy Wasze dzieci tez robia sobie takie krzywdy...??
moj maly ma zdarty naskorek z malego paluszka u stopy...poniewaz nie nawidzi skarpetek w domu i macha tymi nozyskami slodkimi jak szalony to taki poobdzierany lata...:baffled::baffled::szok::szok:

Wiec (nie zaczyna sie zdania od wiec:-D) Jak wiecie moj Lutkowy staje sobie na swoje grube szynki ostatnio wiec przydaloby sie obnizyc lozeczko. Pewnie zrobilabym to juz wczoraj ale nie moge sie zdecydowac czy obnizyc szczebelkowe czy rozlozyc turystyczne:confused: Po szczebelkach moglby sobie ladnie wstawac i cwiczyc ale z drugiej strony w turystycznym jest bezpieczna siatka.
Jak myslicie?

ja bym też radziła szczebelki, ale my dla odmiany mamy turystyczne kupiliśmy ze względu na wyjazd do PL, a ja i tak nie pojechałam, więc trochę żałuję, bo cena była taka sama, w sumie narazie nam nie przeszkadza, bo Wiki śpi jeszcze na podwyższeniu, zobaczymy jak to będzie, ale ja i tak w łóżeczku trzymam go tylko do spania, a mam zamiar kupić takie ogrodzenie dla dzieci jak zacznie juz raczkować, a tam też szczebelki, więc narazie się o to nie martwie

dziewczyny czy Wasze dzieci tez robia sobie takie krzywdy...??
moj maly ma zdarty naskorek z malego paluszka u stopy...poniewaz nie nawidzi skarpetek w domu i macha tymi nozyskami slodkimi jak szalony to taki poobdzierany lata...:baffled::baffled::szok::szok:

czasem się podrapie, więc muszę cały czas pazurki kontrolować, bo mu bardzo szybko rosną i nawet takim małym potrafi się podrapać, a nogi są w ruchu cały czas:tak:

a do tego zamurowało mnie dziś, zaczął ssać kciuka:szok:a ma smoczek, mam nadzieję, że to chwilowa fascynacja

Tak, na szczęście:tak::tak::tak:

Mamuśki przekrecalyscie dzieciaczkom materace...ja mam pianka-kokos i pani w sklepie powiedziala mi ze po 6 miesiacach przekreca sie materac...chyba na strone z pianką:szok::szok::szok::szok:ale nie wiem a jak jest u Was???

pierwsze słyszę:szok::szok::szok::-D
Pyciolku Twój mały to niezły urwisek:-D:tak:
Cyprysiowa ja też radziłabym obniżyc szczebelkowe,aby maleństwo mogło cwiczyc wstawanie no i jest stabilniejsze niz turystyczne

ja bym też radziła szczebelki, ale my dla odmiany mamy turystyczne kupiliśmy ze względu na wyjazd do PL, a ja i tak nie pojechałam, więc trochę żałuję, bo cena była taka sama, w sumie narazie nam nie przeszkadza, bo Wiki śpi jeszcze na podwyższeniu, zobaczymy jak to będzie, ale ja i tak w łóżeczku trzymam go tylko do spania, a mam zamiar kupić takie ogrodzenie dla dzieci jak zacznie juz raczkować, a tam też szczebelki, więc narazie się o to nie martwie

czasem się podrapie, więc muszę cały czas pazurki kontrolować, bo mu bardzo szybko rosną i nawet takim małym potrafi się podrapać, a nogi są w ruchu cały czas:tak:

a do tego zamurowało mnie dziś, zaczął ssać kciuka:szok:a ma smoczek, mam nadzieję, że to chwilowa fascynacja

taaa tylko on sie nie podrapal paznokciem...on ma zdarta skorke przez Jego wygibasy:sorry2::sorry2:

reklama
Do góry