reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maleństwami

:dry:chyba ukrócę te pieluchy:dry:
kupiłam z belli bo sie wydaja dużo wieksze niz z tesco ...no zobaczymy:sorry2:

a mała bardzo duzo mi pije 1 litr dziennie samego płynu:shocked2:

reklama
Ło matko:shocked2: sporo tych pieluch zużywacie:szok:
My zużywamy przeważnie 4 sztuki. A co do kupy to Ali też najlepiej robi się w świeżyźnie:tak::laugh2:

dokladnie.. 9-10 pieluszek to strasznie duzo mi sie wydaje hm..:confused: u nas tez okolo 4 - no chyba ze sie kupcia czesciej pojawi ..

i podobnie najlepiej kupcie strzelic w dopiero co zmieniona pieluszke :-Dczasami sie zastanawiam czy ona nie czeka wlasnie na TEN moment hihi :-)

mada- u nas też julcia dużo pije: w ciagu dnia 3x200 ml herbati/soczku, a czasami i więcej... i w nocy tez ok 150 ml

Mada, to ja Cie "pociesze", ze u nas tez tyle pieluch idzie. :-p Dzis od rana juz 4 zmienilismy. Piotrus sie domaga zmiany pieluchy i koniec! Staje w rozkroku i wola: "fuje! fuje!"

Mada, to ja Cie "pociesze", ze u nas tez tyle pieluch idzie. :-p Dzis od rana juz 4 zmienilismy. Piotrus sie domaga zmiany pieluchy i koniec! Staje w rozkroku i wola: "fuje! fuje!"

Hahaha, kapitalny! :-D:-D:-D

U nas na dobe idzie ok. 5-6 pampersow (sa oczywiscie odstepstwa od normy, ale rzadko).
Ostatnio w nocy zaczelam ja raz przewijac, bo zasikana sie budzila (codziennie w nocy wypija ok. 500ml soku/herbatki itp.)

reklama
Do góry