reklama
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
redaktorka -u nas to samo! Mati tez preferuje do czystej pieluszki zrobic kupke ;-)
no u mnie to samou nas rowniez 4-5 pieluch, pije Maja srednio, za to czesto wali kupona, po zmianie pieluchy na czysta
Ło matko sporo tych pieluch zużywacieile na dobe zużywacie pieluch??
bo nam idzie 9-10 pieluch na dobę
My zużywamy przeważnie 4 sztuki. A co do kupy to Ali też najlepiej robi się w świeżyźnie
Domiska
Sierpniowa Mama'06
Ło matko sporo tych pieluch zużywacie
My zużywamy przeważnie 4 sztuki. A co do kupy to Ali też najlepiej robi się w świeżyźnie
dokladnie.. 9-10 pieluszek to strasznie duzo mi sie wydaje hm.. u nas tez okolo 4 - no chyba ze sie kupcia czesciej pojawi ..
i podobnie najlepiej kupcie strzelic w dopiero co zmieniona pieluszke czasami sie zastanawiam czy ona nie czeka wlasnie na TEN moment hihi :-)
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Mada, to ja Cie "pociesze", ze u nas tez tyle pieluch idzie. Dzis od rana juz 4 zmienilismy. Piotrus sie domaga zmiany pieluchy i koniec! Staje w rozkroku i wola: "fuje! fuje!"
ollesia - hehe, slodki Piotrus:-)))
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Mada, to ja Cie "pociesze", ze u nas tez tyle pieluch idzie. Dzis od rana juz 4 zmienilismy. Piotrus sie domaga zmiany pieluchy i koniec! Staje w rozkroku i wola: "fuje! fuje!"
Hahaha, kapitalny!
U nas na dobe idzie ok. 5-6 pampersow (sa oczywiscie odstepstwa od normy, ale rzadko).
Ostatnio w nocy zaczelam ja raz przewijac, bo zasikana sie budzila (codziennie w nocy wypija ok. 500ml soku/herbatki itp.)
reklama
dobre dobre :-):-)Mada, to ja Cie "pociesze", ze u nas tez tyle pieluch idzie. Dzis od rana juz 4 zmienilismy. Piotrus sie domaga zmiany pieluchy i koniec! Staje w rozkroku i wola: "fuje! fuje!"