reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad maleństwami

ja, jak większość z was zakupiła krem z nivei na każda pogodę... w tamtym roku tez go używałam, za specjalnie zadowolona nie byłam, ale w aptece babeczka nie była mi w stanie polecić nic innego, więc go wzięłam...

reklama
u nas jeszcze nie ma zimna- chocciaz.. byl jeden dzien i mala byla w cieplejszej kurteczce - ale jak mowicie to i ja bede musiala sie zaopatrzyc w jakis krem cyz cus - przyznam sie ze nawet nie myslalam o tym do tej pory w ogole :zawstydzona/y:

a my mamy nawet dwa kremy na chłodniejsze dni, ale Oliwier jako prawdiwy facet nie cierpi zabiegu smarowania i najchętniej zjada swoje kremy :no:

no! odnalazłam wątek:-p

mam pytanko:
ile na dobe zużywacie pieluch??
bo ja albo przesadnie za czesto zmieniam (z tym ze zawsze pielucha przy zmianie jak głaz) albo to normalne w tym wieku, bo nam idzie 9-10 pieluch na dobę:baffled:

U nas też 4-5 pieluch.Pieluche trzeba wykorzystać na maxa:tak:my trzymamy tak długo aż całaa!!!!!porządnie nasiąknie siusiem:-DBo pieluchy są na wagę złota no i w cenie.A pieniążków nigdy za dużo:-)Pozdrawiam;-)

a ja nawet nie wiem ile. Musze policzyc z ciekawosci.
Wydaje mi sie ze 5 - 6, nie wiecej.

Mateusz tez duzo pije, nawet ponad litr wody/herbatki + zupki, kaszki.

reklama
Do góry