Mada - a może warto spróbować zmienić rozmiar pieluchy na większy?
ale w 5 sie utopi one chyba wioelkie są a moja wazy 12kg wiec kupuje 4+ , no ale jak tak dalej pójdzie to chyba wskoczymy w 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mada - a może warto spróbować zmienić rozmiar pieluchy na większy?
ale w 5 sie utopi one chyba wioelkie są a moja wazy 12kg wiec kupuje 4+ , no ale jak tak dalej pójdzie to chyba wskoczymy w 5
Mada, Jagoda wazy okolo 12,5 ale 5 uzywamy juz dobre poltora miesiaca, wazyla 11 z groszami jak zalozylam jej po raz pierwszy dokladnie z tego samego powodu co Ty - przesikiwala mi wszystkie pieluchy noc w noc. Skoro Ami przesikuje to znaczy, ze 4+ juz sa male. My teraz uzywamy 5 z babydreams (rossman) i sa fajne, cala noc wytrzymuja, najgorzej jest tylko rano jak mala do tej mokrej pieluchy zwali kupsko, a niestety jej kupy przez zeby sa luzne, wiec wszystko dookola ufajfolone. A co do wielkosci to wcale nie sa takie ogromne - wystarczy na poczatku tylko troszke nizej przykleic te rzepy i troszke ciasniej, ale skoro Ami taka duza to nie wiem czy bedzie koniecznosc...redaktorka- no wiesz zawsze jakies urozmaicenie pewnie więcej miejsca zajmuje;-)
a kontynuując temat pieluch,
juz od jakiegos czasu mała przesikuje mi noc w noc pieluche, wypróbowałam juz wszystkie bo u mamy jest sklepik gdzie kupuje sie na sztuki nie wiem juz jakie mam jej zakładac, ostatnia pielucha zakładana 5 minut przed zaśnieciem a rano ok.8jest mokra pizama, nie ważne czy to tesco , pampers, cień, huggies(te super flex podobno maja 12 godzin wytrzymac) i juz staram sie zakładac na leżąco, żeby było dokładnie i nic sie nie podwineło a i tak zawsze przeciek a pielucha waży chyba z 50 kg, no szyba by poszła gdybym rzuciła
nie widziałyście takich jakiś na noc????, bo już mi rece opadaja, dałabym małej mniej picia wieczorem ale jak mam jej to wytłumaczyc , mamusia nie da bo przesikasz pieluche
Olu, doskonale Cie rozumiem - Jagoda od czasu zielonej wkladki w pampkach ma na nie straszne uczulenie, szukalam wszedzie tych starych ale nie znalazlam, wiec musialam przestac uzywac. Napisalam do pampersa, ze Jagoda ma uczulenie to mi kazali cale opakowanie tych pampersow przyslac, a ja je juz zdazylam oddac szwagierce... Moze to i dobrze zwazywszy na cene...my używamy tylko Pampersa i wkurzają mnie te ostatnie, tzn. z balsamem, śmierdzą okropnie, a najgorsze, że tch wcześniejszych nie mogę nigdzie już dostać, szkoda, że nie dają rodzicą wyboru...
Olu, doskonale Cie rozumiem - Jagoda od czasu zielonej wkladki w pampkach ma na nie straszne uczulenie