reklama
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Ja zawsze pralam w Dzidziusiu. Ostatnio kupilam Lovelle i Piotrusiowi zrobila sie taka szorstka skora. Skoro uczula go proszek dla dzieci, to pewnie na "dorosly" tez jeszcze nie pora.
ja tez piore w dzidziusiu, jak dla mnie swietnie pachnieaz zal rozstawac sie z proszkiem dla dzieci, bo ja uwielbiam zapach takiego dzidziola.......
dzustta
Mama sierpniowa'06
Ja chyba tylko trzy miesiące prałam w Dzidziusiu. Małej nigdy nie miała zadnej wysypki i raczej dobrze toleruje uzywane przez nas środki piorące
mam ten sam problem pachnie super pomijam ze pojawil sie juz w 2 odmianach do koloru i bialego a jeszcze niedawno byl tylko jeden rodzaj z nowa cena :dull: mam tez Jelpa ale zapach dzidziusia wygrywaja tez piore w dzidziusiu, jak dla mnie swietnie pachnieaz zal rozstawac sie z proszkiem dla dzieci, bo ja uwielbiam zapach takiego dzidziola.......
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Ja juz pisalam na samopoczuciu, ale powtorze - dzieciom powinno sie prac w proszku dla dzieci do roku, po roku mozna wprowadzic normalny (wg zalecen) nawet z plynem, ale wtedy powinno sie zrobic dodatkowe plukanie. My jednak uzywamy juz normalnego proszku bo kilka pran temu (3 albo 4) okazalo sie, ze Dzidzius nam sie skonczyl, a pranie zrobic musialam, a ze uczulenia zadnego nie bylo to tak juz zostalo... Ale u dzieci alergicznych czesto wprowadza sie proszek dorosly pozniej.
ja nadal piorę w Dzidziusiu nadal. nawet ostatnio wyczaiłam, ze jest też do kolorów mi się zdarza od jakiegoś czasu prać rzeczy Piotrusia z naszymi, ale wtedy zawsze używam dzidziusiowego proszku. ja lubię ten zapach na swoich ubraniach a Sz nie ma nic do gadania, bo to ja zarządzam pralką i jakoś się nie uskarża ;-)
reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
ja nadal uzywam Dzidziusia