Quchasia jak tylko przy przebieraniu to raczej nic złego ale mi polozna mowila ze jak się pojawi sine w okol ust to mam jechać do lekarza wiec nie wiem jak to jest alena razie u nas wszystko ok mam nadzieję ze u Ciebie też będzie dobrze
reklama
Będę ją dziś obserwować, teraz to juz nie wiem czy świruję czy nie, ale wydaje mi się że z rana lekko sina była. Pytałam mamy to mówi, ze nie widzi;] grrr. dobrze, że wizyta położnej zaraz po świętach to jeszcze z nią o tym pogadam, Nie chcę tak panikować i latać po lekarzach jak poparzona;]
No meczace to jak dziecko caly czas na cycu wisi..
Ja odkrylam ze z mojej ali leniwiec jest.. jak jiz sie naje i ciezek leci mleko to wyje, ale chce ciagnac.. i matka zmienia jej cyca na nowego. Nie wiem czy dobrze czy zle ale wyje w nieboglosy..
Ja odkrylam ze z mojej ali leniwiec jest.. jak jiz sie naje i ciezek leci mleko to wyje, ale chce ciagnac.. i matka zmienia jej cyca na nowego. Nie wiem czy dobrze czy zle ale wyje w nieboglosy..
Dziewczyny! może dla was to jasne, ale napiszę- moze komuś też się przyda
myślałam dziś, zę zanika mi laktacja.. trochę się zdenerwowałam, więc dzownię do położnej. A położna pyta- czy mała kończy dziś 3 tyg? a no kończy i mi zaczeła tłumaczyć, ze ma teraz skok rozwojowy, ze w czasie nocy moze urosnąć nawet 2 cm (??!!) i ze chce dużo więcej jeść niż wcześniej, stąd mam wrażenie że jest wiecznie głodna. Kazała pić dużo ciepłego, coś na laktację i przystawiać małą jak najczęściej.
Więc jakby któraś miała taki problem- to już wie co i jak
myślałam dziś, zę zanika mi laktacja.. trochę się zdenerwowałam, więc dzownię do położnej. A położna pyta- czy mała kończy dziś 3 tyg? a no kończy i mi zaczeła tłumaczyć, ze ma teraz skok rozwojowy, ze w czasie nocy moze urosnąć nawet 2 cm (??!!) i ze chce dużo więcej jeść niż wcześniej, stąd mam wrażenie że jest wiecznie głodna. Kazała pić dużo ciepłego, coś na laktację i przystawiać małą jak najczęściej.
Więc jakby któraś miała taki problem- to już wie co i jak
.szkrabek
Fanka BB :)
Quchasia. Słyszałam o tym że w okolicy jak dziecko kończy ok miesiąca to jest właśnie drugi kryzys laktacyjny. Dużo mam odstawia wtedy dzieci bo myślą że mleka już nie mają i zaczynają dokarmiac mm.
Dobrze że przypomnialas że my już dochodzimy do tego etapu
Dobrze że przypomnialas że my już dochodzimy do tego etapu
reklama
Piotrusiowa
Fanka BB :)
Dziewczyny 14.01 idę z małą na szczepienie i jestem zielona w kwestiach formalnych. Czy muszę wcześniej mieć receptę? Bo w przychodni ostatnio nic mi na ten temat nie mówili. Tylko, że mam się stawić z malutką i tyle. Wydaje mi się, że szczepionki kupię na miejscu w dniu szczepienia, bo tam jest apteka też...