reklama
Pytalam poloznej o to ulewanie to powiedziala ze mala za duzo je i dlatego, no ale nie daj dziecku..
Dziewczyny a wasze dzieciaczki tez sie tak preza przy kupce lub baczkach?? Polozna kazala ja brac na przewijak jak tak steka i rozbierac i nozki brac do gory. Oczywiscie jak ona to robila to kupa gigant wyszla.. jak ja- nic:] chce malej jeszcze espumisan dawac, moze cos jej lzej bedzie..
Dziewczyny a wasze dzieciaczki tez sie tak preza przy kupce lub baczkach?? Polozna kazala ja brac na przewijak jak tak steka i rozbierac i nozki brac do gory. Oczywiscie jak ona to robila to kupa gigant wyszla.. jak ja- nic:] chce malej jeszcze espumisan dawac, moze cos jej lzej bedzie..
reklama
Quchasia i mnie pozzadne kupki to że 3 4 dziennie a reszta to Oleksy jak i Ciebie a jak jej biorenogi do gory bo też się pręży to ona nie lubi i płacze wtedy wiec tak nie robię. Masuje jej brzuszek jak się spina i marudzi ale naprerza gp strasznie i jak mi zaczyna wtedy płakać to iore na ręce i espumisan daje właśnie dostała bo brzuszek bolał i teraz je sobie po malutku a ulewanie jest od niedojrzalosci układu pokarmowego i kilku też.