reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

marta a czy na pewno wam potrzebny teraz pies skoro będzie małe dziecko? małe dziecko+mały pies w domu? ;-) ja bym chwile poczekała jeszcze :tak: i widze że uparciuch z twojego dziecka :-D ciekawe kiedy się wam ujawni :-)
a jeszcze co do psów, to strasznie mi się yorki podobają :tak: strasznie! i kiedyś też bym chciała mieć :tak: tylko wiem, że to strasznie głośne psy heheh

reklama
Mika :)
Dlaczego uwazasz, ze yorki sa glosne??
Mysle ze to opinia osob, ktore nie maja psów tej rasy.
Zastanawiamy się nad kupnem yorka, mysle ze mozna poogdzic ze soba i dziecko i psiaka.
Gdyby, ktoras z Was miala namiary na yorki w Olkuszu, to bede bardzo wdzieczna
Ojej, niedlugo bede uciekac bo jutro musze byc wczeniej w pracy

a mnie własnie tak mówila koleżanka weterynarz że yorki są jednymi z głośniejszych psów :tak: lubią sobie poszczekać heh;-)
a to jeszcze pracujesz tak? kurcze,mnie to w ciąży się pracować nie chciało i na L4 siedziałam :-p

dzień dobry :D:D

hej martta :) co słychać??

no ja faktycznie nie wchodziłam,ale postaram się to zmienić :)

a yorki są pieroński głośne, wiem, bo sąsiad z dołu ma jednego. masakra :D:D a nie jest to jedyny york któego znam

Ostatnia edycja:
Witam:) Nie było mnie tak długo bo byliśmy chorzy:-( ale już mysle ze jest ok:)
podawałyście kiedy waszym dzieciom Bactrim?? Kurcze...moją pani doktor doskonale wie ze karmie piersią a przepisała mi leki, których się(po przeczytaniu ulotki)nie odwazyłam użyć...;/
Mika .tak Stasiu rośnie:) już go ledwo na rękach moge nosić...i wszystko mi taaak strzela...jak nie w ręce to w kolanie...Babcią się już staje...:p muszę sobie jakie witaminki zakupic:]
A co u Was? JAk Wasze szkrabki??:)

hello:)
dobrze mróz troche opuszcza moze wkońcu wyjdziemy na dwór...chociaz słyszałyscie że w weekend znów ma mrozić:-(

Irie super ze Staś rośnie:)
Marta a gdzie pracujesz?

reklama
Do góry