reklama
Martta jak chodziłam do Tylnickiego w ciazy to juz wtedy był straszny cwaniak...lekarzem jest bardzo dobrym,ale na wizytach jest gburowaty, czesto ciezko było go zrozumiec bo cos mruczał pod nosem :-(
Jeśli chodzi o wózek to ja mam tako jumper ale on jest dość ciężki niestety, poza tym bez zastrzeżeń
;-)Do kosmetyczki nie chodzę wiec nie pomogę:-)
Jeśli chodzi o wózek to ja mam tako jumper ale on jest dość ciężki niestety, poza tym bez zastrzeżeń
;-)Do kosmetyczki nie chodzę wiec nie pomogę:-)
7
73318
Gość
martta czekamy na relacje z wizyty. Co do lekarza każda z nas ma swoje zdanie i o tym się ciężko dyskutuje.
A jeśli chodzi o wózek to my mieliśmy mało znaną firmę i sprawdził się w sensie że się nie psuł ale za wygodny nie był. za to teraz dajemy go siostrze mojej.
A jeśli chodzi o wózek to my mieliśmy mało znaną firmę i sprawdził się w sensie że się nie psuł ale za wygodny nie był. za to teraz dajemy go siostrze mojej.
irie89
Początkująca w BB
Jestem) ja też mam Jumpera... ale jeśli bym teraz miała wybierać to chyba bym chciala coś lżejszego;p i zwróciłabym uwage na wagę fotelika....bo ten z kompletu był mega ciężki...
A co w ogóle słychać? jak spędzacie czas w taką pogodę? wychodzicie na spacery z maluszkami czy wolicie nie ryzykować? dzisiaj sie wybrałam na dłuższy spacer i... tak sobie pojeździłam po tej CIAPIE, która sie zrobiła na drodze, ze...spaliłam duuuużo kalorii
A co w ogóle słychać? jak spędzacie czas w taką pogodę? wychodzicie na spacery z maluszkami czy wolicie nie ryzykować? dzisiaj sie wybrałam na dłuższy spacer i... tak sobie pojeździłam po tej CIAPIE, która sie zrobiła na drodze, ze...spaliłam duuuużo kalorii
ja codziennie wychodze choć na chwileczke z dziećmi ;-) w sumie to jestem nawet zmuszona wychodzić,bo wstarszaka zaprowadzamy do przedszkola
marta no i co tam w brzuszku u ciebie siedzi?! :-)
o irie cześć! co tam u ciebie? jak stasiu? rośnie?
marta no i co tam w brzuszku u ciebie siedzi?! :-)
o irie cześć! co tam u ciebie? jak stasiu? rośnie?
reklama
Cześć dziewczyny
Doktor powiedział, ze musze sie uzbroic w cierpliwosc. Dziecko nie chce pokazac co ma miedzy nóżkami.
Czy ktoras z was ma psa yorka???
Myslimy z mezem o kupnie , jak znacie kogos kto ma szczenięta to dajcie namiary
Pozdawiam
Doktor powiedział, ze musze sie uzbroic w cierpliwosc. Dziecko nie chce pokazac co ma miedzy nóżkami.
Czy ktoras z was ma psa yorka???
Myslimy z mezem o kupnie , jak znacie kogos kto ma szczenięta to dajcie namiary
Pozdawiam