reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

a poza tym, to byłam dziś z dziećmi na 'dniach dziecka' w Olkuszu pod MOKiem i w Kluczach :tak:
dzieci się wyszalały :tak:
w Olkuszu oczywista zdzierstwo jakich mało :confused2: 6minut skakania sobie po dmuchanym zamku 5zł :confused2: ale w Kluczach było już wszystko za darmo :tak: i jedzenie i malowanie ciała, wszelkie zjeżdżalnie, trampolina, zamki, było tysiąc konkursów i wogóle no... ;-)

Mika widzisz jakie Klucze fajne ;-)

Na temat ubierania to ja jestem uczulona do tego stopnia ze pozwalam sobie nawet na uszczypliwe komentarze jak widze w upał dziecko pod kocem

Moja Pati tez uwielbia bose stópki - a w maju i czerwcu bez czapki ją juz woziłam ( oczywiscie jak nie było wiatru i słonca ostrego) a taka jestem wyrodna matka a co;-):-D
MOja koleżanka mi kiedys powiedziała ze jakaś lekarka jej powiedziała jakie te matki teraz głupie bo dzieci bez czapek wożą - no to ja jestem głupia matka bo jak jest odpowiedni moment to moje dziecko bez czapki jest i dobrze mi z tą moją głupotą :-D:-D:-D a moje starsze takie zachartowane ze nigdy nie choruje mam nadzieje ze z tą bedzie tak samo :tak:
Myślę ze moje dzieci są szczęśliwe ze mają taka głupią matkę i nie muszę się smażyć w upał ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
Noi widzicie jak mnie ten temat drażni hahah uderz w stół a nożyce się odezwą - od razu się posypało heehe - naprawdę jestem wyczulona w tym temacie przegrzewania - mądry lekarz zawsze wam powie lepiej zeby dziecko zmarzło niz się przegrzało

a ja apaszki dzieciom zakładam jak jest duże słońce, ale to ze względu ochrony głowy przed udarem :tak: ale tak to też latają bez czapek :tak:

Kurde...tak dawno tu nie zaglądałam:szok:
Mamy nowe mamuśki:-)

MamoB dawaj fotki.

Wiecie o której Krzysiu mi dziś pobudke zrobił???O 5.30:szok:
Myślałam ze umre...A wogole wczoraj skonczył 7 miesięcy:tak:;-)

reklama
Co do przegrzewania dzieci...odwiedziła mnie kiedyś koleżanka z synkiem 8-miesięcznym, no i tak sobie gadamy i pyta mnie w czym mój Krzysiu śpi...No to mówie że albo w pajacu, albo w rampersie, a jak jest gorąco to w samym bodziaku z krótkim rękawem.
Jakbyście zobaczyły jej minę:szok::-D
jej synek śpi w bodziaku, kaftaniku i spiochach, a i zapomniałabym o skarpetkach:-D:szok:
Niezły czad-nie? Szalona mamuśka - boi się żeby synuś nie zmarzł w nocy:-D

Do góry