Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
a poza tym, to byłam dziś z dziećmi na 'dniach dziecka' w Olkuszu pod MOKiem i w Kluczach
dzieci się wyszalały
w Olkuszu oczywista zdzierstwo jakich mało 6minut skakania sobie po dmuchanym zamku 5zł ale w Kluczach było już wszystko za darmo i jedzenie i malowanie ciała, wszelkie zjeżdżalnie, trampolina, zamki, było tysiąc konkursów i wogóle no... ;-)
Mika widzisz jakie Klucze fajne ;-)
Na temat ubierania to ja jestem uczulona do tego stopnia ze pozwalam sobie nawet na uszczypliwe komentarze jak widze w upał dziecko pod kocem
Moja Pati tez uwielbia bose stópki - a w maju i czerwcu bez czapki ją juz woziłam ( oczywiscie jak nie było wiatru i słonca ostrego) a taka jestem wyrodna matka a co;-)
MOja koleżanka mi kiedys powiedziała ze jakaś lekarka jej powiedziała jakie te matki teraz głupie bo dzieci bez czapek wożą - no to ja jestem głupia matka bo jak jest odpowiedni moment to moje dziecko bez czapki jest i dobrze mi z tą moją głupotą a moje starsze takie zachartowane ze nigdy nie choruje mam nadzieje ze z tą bedzie tak samo
Myślę ze moje dzieci są szczęśliwe ze mają taka głupią matkę i nie muszę się smażyć w upał ;-)
Ostatnia edycja: