reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

Ja zaraz ide napalić w kominku zrobie sobie kawę i będe się leniwić przez godzinkę a potem dokończę obiad bo mąż o 20 dopiero w domu będzie i troszkę posprzątam:tak:

a jutro znowu mam gości i w ten sposób nie mogę z własnym mężem spędzić sam na sam weekendu. Na dodatek na przyszły weekend też się inni znajomi zapowiedzieli więc chyba tak już będzie do Świąt. A w Święta cała rodzinka się zjedzie jeszcze mamy w Pierwszy dzień Św. te chrzciny i tez taka bieganina a przecież od stycznia będzie już nas troje:-D

reklama
mika podaj przepis,może się skuszę:-D:-D:-D Ale czy mała będzie chętna do jedzenia takich specjałów to nie wiem, bo ona niestety fusyt do jedzenia, wszystko jest beee, a jak już coś weźmie w łapki to kilka gryzów i koniec:-(
Ale jeśli prosto sie robi to spróbuje, najwyżej wszystko zjem ja:-D

Ela mmm przy kominku... fajnie to brzmi :-) ale czy nie śmierdzi wam od tego kominka? u moich teściów to strasznie śmierci w domu jak palą w kominku :szok: dlatego mam maly uraz do kominków :-D tzn u kogoś mi się podoba, ale sama bym sobie nie zrobiła :no:

goniaa to może przepis wrzuce na zamknięty :tak:

Ela mmm przy kominku... fajnie to brzmi :-) ale czy nie śmierdzi wam od tego kominka? u moich teściów to strasznie śmierci w domu jak palą w kominku :szok: dlatego mam maly uraz do kominków :-D tzn u kogoś mi się podoba, ale sama bym sobie nie zrobiła :no:QUOTE]

Moniś nica nic mi w domu nie śmierdzi wszysto zalężyod tego jak i czym się pali. My doszliśmy do takiej perfekcji że żaden dymek nawet podczas dokładania do kominka nie wyleci i tym samym nie czuć że ma się kominek. N apoczątku kiedy wkład nie był wypalony i nie umieliśmy palić to i owszem pachniałao dymem aleteraz nie:-)

Ja już się powoli zbieram do spania. miłej nocki:-)

oj a co dzisiaj taka pustka tutaj?

Ale mamy zimę za oknem jakieś 10 cm śniegu i jeszcze ciągle pada aż nie chce się nigdzie wyjść z domu

cisza taka że szok;-)
Jak sie utrzyma to wkońcu bedzie śnieżny Mikołaj, juz dawno śniegu nie było na 6.12.
chyba trzeba sie rozejrzec za jakimiś sankami:-D:-D:-D

Gonia a ja tam wole żeby nie było sniegu bo jak mnie nie odsypią tzn. mojego osiedla to ciężko się wydostac samochodem potem z niego i jak dojade na porodówkę:-( a znając życie pewnie często nie będą tutaj odśnieżać. A ja już myślę na zapas tzn. na styczeń:tak: Ale wiadomo dla dzieciaków śnieg to fajna sprawa:-)

reklama
Mika a u nas naulicy jest z 10 cm bo nikt nie odśnieża a na trawnikach i innych rzeczach to zaspy takie dość duże:tak: Ale taki właśnie jest urok zimy.

Przynajmniej dzisiaj jest super że słoneczko świeci takikrajobraz zimy to mi sie podoba:-D

Do góry