reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

właśnie patrzylam na pogodę i chyba zima sobie nie pojdzie
24.gif

ma być mroźno jak nie wiem :szok: od soboty ma być na minusie, a we wtorek już -5 :szok: brrrr aż mi zimno

reklama
w sumie pasowałoby żeby na święta było biało - jakiś fajniejszy nastrój wtedy niż jak śniegu nie ma, ale zaraz po nowym roku moglaby sobie juz pójść ta zima:-D:-D:-D
jeszcze się zima dobrze nie zaczęła a ja już marzę o wiośnie:rofl2::-D:-D

to twój blog? gratuluje bo jest super :tak:

------
byłam u fryzjera i faktycznie, profesjonalne podejście :tak: doradziły mi jaki kolor mi najlepiej pasuje (dopasowywała do oczu, cery i innych rzeczy :szok:) a jeśli chodzi o rodzaj fryzury to brała babeczka pod uwage wiele czynników :tak: i obcięła mnie do ramion ;-) z przodu troszke dłuższe, wycieniowane :tak: mowi że z moimi włosami nie jest łatwo, bo mam strasznie grube włosy i że chyba pierwszy raz takie grube obcina :-D i mi musiała je gruuubo wycieniować :-D

A gdzie byłaś u tego fryzjera ??

Co do zimy to nawet mi nie mówcie bo juz mi gorzej jak se pomyslę

A gdzie byłaś u tego fryzjera ??
galazka mi poleciła tego fryzjera http://www.haxee.pl/ ;-) żeby do niego dostać to trzeba wejść w bramę na przeciwko LEWIATANA, jak się wjeżdża na rynek :tak:

goniaa święta ze śniegiem faktycznie mają atmosfere i jest on potrzebny w te dni :tak: ale faktycznie, po nowym roku najlepiej żeby sobie ona poszła w siną dal :-D

--------
ale jestem już dziś wykończona
b040.gif

dziewczyny własnie zrobiłam dzieciom PYSZNE PIECZONE JABŁKO :-D jeśli chcecie to powiem wam jak zrobić :-D goniaa twoja mała pewnie by z chęcią zjadła :tak:

oj ja jakoś nie mam czasu ostatnio na to by Z Wami tutaj posiedzieć:-(

Wszystko jest na mojej głowie związane z tą moją firma miała mi mąż pomóc a tutaj klops nie ma czasu tak w pracy go męczą. I jamuszę się ze wszystkim uporać do świąt:baffled:

Ja tam wole żeby nie było wogóle śniegu chociaz na Święta niech popada a potem niech idzie w siną dal:-D

reklama
Do góry