reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

właśnie patrzylam na pogodę i chyba zima sobie nie pojdzie
24.gif

ma być mroźno jak nie wiem :szok: od soboty ma być na minusie, a we wtorek już -5 :szok: brrrr aż mi zimno

reklama
w sumie pasowałoby żeby na święta było biało - jakiś fajniejszy nastrój wtedy niż jak śniegu nie ma, ale zaraz po nowym roku moglaby sobie juz pójść ta zima:-D:-D:-D
jeszcze się zima dobrze nie zaczęła a ja już marzę o wiośnie:rofl2::-D:-D

to twój blog? gratuluje bo jest super :tak:

------
byłam u fryzjera i faktycznie, profesjonalne podejście :tak: doradziły mi jaki kolor mi najlepiej pasuje (dopasowywała do oczu, cery i innych rzeczy :szok:) a jeśli chodzi o rodzaj fryzury to brała babeczka pod uwage wiele czynników :tak: i obcięła mnie do ramion ;-) z przodu troszke dłuższe, wycieniowane :tak: mowi że z moimi włosami nie jest łatwo, bo mam strasznie grube włosy i że chyba pierwszy raz takie grube obcina :-D i mi musiała je gruuubo wycieniować :-D

A gdzie byłaś u tego fryzjera ??

Co do zimy to nawet mi nie mówcie bo juz mi gorzej jak se pomyslę

A gdzie byłaś u tego fryzjera ??
galazka mi poleciła tego fryzjera http://www.haxee.pl/ ;-) żeby do niego dostać to trzeba wejść w bramę na przeciwko LEWIATANA, jak się wjeżdża na rynek :tak:

goniaa święta ze śniegiem faktycznie mają atmosfere i jest on potrzebny w te dni :tak: ale faktycznie, po nowym roku najlepiej żeby sobie ona poszła w siną dal :-D

--------
ale jestem już dziś wykończona
b040.gif

dziewczyny własnie zrobiłam dzieciom PYSZNE PIECZONE JABŁKO :-D jeśli chcecie to powiem wam jak zrobić :-D goniaa twoja mała pewnie by z chęcią zjadła :tak:

oj ja jakoś nie mam czasu ostatnio na to by Z Wami tutaj posiedzieć:-(

Wszystko jest na mojej głowie związane z tą moją firma miała mi mąż pomóc a tutaj klops nie ma czasu tak w pracy go męczą. I jamuszę się ze wszystkim uporać do świąt:baffled:

Ja tam wole żeby nie było wogóle śniegu chociaz na Święta niech popada a potem niech idzie w siną dal:-D

reklama
Do góry