reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
to twój blog? gratuluje bo jest super
------
byłam u fryzjera i faktycznie, profesjonalne podejście doradziły mi jaki kolor mi najlepiej pasuje (dopasowywała do oczu, cery i innych rzeczy ) a jeśli chodzi o rodzaj fryzury to brała babeczka pod uwage wiele czynników i obcięła mnie do ramion ;-) z przodu troszke dłuższe, wycieniowane mowi że z moimi włosami nie jest łatwo, bo mam strasznie grube włosy i że chyba pierwszy raz takie grube obcina i mi musiała je gruuubo wycieniować
A gdzie byłaś u tego fryzjera ??
Co do zimy to nawet mi nie mówcie bo juz mi gorzej jak se pomyslę
galazka mi poleciła tego fryzjera http://www.haxee.pl/ ;-) żeby do niego dostać to trzeba wejść w bramę na przeciwko LEWIATANA, jak się wjeżdża na rynekA gdzie byłaś u tego fryzjera ??
goniaa święta ze śniegiem faktycznie mają atmosfere i jest on potrzebny w te dni ale faktycznie, po nowym roku najlepiej żeby sobie ona poszła w siną dal
--------
ale jestem już dziś wykończona
oj ja jakoś nie mam czasu ostatnio na to by Z Wami tutaj posiedzieć:-(
Wszystko jest na mojej głowie związane z tą moją firma miała mi mąż pomóc a tutaj klops nie ma czasu tak w pracy go męczą. I jamuszę się ze wszystkim uporać do świąt
Ja tam wole żeby nie było wogóle śniegu chociaz na Święta niech popada a potem niech idzie w siną dal
Wszystko jest na mojej głowie związane z tą moją firma miała mi mąż pomóc a tutaj klops nie ma czasu tak w pracy go męczą. I jamuszę się ze wszystkim uporać do świąt
Ja tam wole żeby nie było wogóle śniegu chociaz na Święta niech popada a potem niech idzie w siną dal
reklama