reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

Zima, odśnieżane..... tak nas zasypało, że godzinę to trzeba było odgarniać śnieg żeby brame otworzyć, nie wspominając o uliczce, która jest wąska (wiec na płógi i te inne liczyc nie można) do tego to dosc stroma górka idealna na sanki a nie do jezdzenia samochodem albo nawet chodzenia ja w trekingach miałam problem i m. mnie łapał:baffled:
galazka lepiej sobie odpuśc takie prace, teraz jestes pod ochroną i nie ma co ryzykować:tak:
jsorbek kurcze podziwiam, ja to mimo, że tak bliżej środka dopiero to jestem taka osłabiona ciągle śpiąca nie wiem czy dałabym radę pracować:no2:

reklama
ja dzisiaj na bezsenność cierpie:-(
ta pogoda mnie dobija ale cóż z każdym dniem jesteśmy bliżej tej wiosny:-D

koniczynka u mnie też z tym odśnieżaniem jaest tak jak u Ciebie płóga nie uświadczysz a jak już przejedzie to z łyżka do góry i nic nie zbiera. My to chociaż mamy tyle dobrze że śnieg z chodnika który musi być odśnieżany na bieżąco bo nie ma gdzie stanąć samochodami możemy jak jest go z dużo wynosić do lasu. Troche to głupie ale tak trzeba u nas robić niestety...

Wojtek wreszcie chodzi zadowolony i dziś spał całą noc :-D wreszcie mu wyszły te dwa zeby górne!!! a trwało to już 3tygodnie i mialam dość... darł się, był okropny, w nocy nie spał... ufff dobrze że na chwile choć będzie cisza z zębami :-) tylko ciekawe na ile :-D

A ja właśnie wróciła z Julcią z podwórka, zrobiłam z nią rundkę na sankach i tak mi się w głowie zakręciło, że myślałam, że orła wywine i już nie wstane. Ale jakoś dotarłam spowrotem przed dom i tym razem ja siadłam na sanki a Julia przewracała się w zaspach śniegu;-)

Mika to dobrze że juz masz spokój na jakiś czas z tymi ząbkami:-)

Gałązka oj dzieci to potrafią czerpać radość ze śniegu:-D Ale coraz rzadziej widzi się żeby bawiły się tak jak np. ja w ich wieku nie było komputerów więc zabaw i pomysłów nie brakowałao a teraz siedzą w domach i tylko maluchy wychodzą:sorry2:

reklama
A powiedzcie mi Kochane macie już jakieś pomysły na prezent dla męża bo ja myśle i myśle i nic. Już 7 lat się znamy i jakoś wszystko już było bo przecież tyle okazji jest w ciągu roku.:eek:

Do góry