reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

Ja zaraz ide napalić w kominku zrobie sobie kawę i będe się leniwić przez godzinkę a potem dokończę obiad bo mąż o 20 dopiero w domu będzie i troszkę posprzątam:tak:

a jutro znowu mam gości i w ten sposób nie mogę z własnym mężem spędzić sam na sam weekendu. Na dodatek na przyszły weekend też się inni znajomi zapowiedzieli więc chyba tak już będzie do Świąt. A w Święta cała rodzinka się zjedzie jeszcze mamy w Pierwszy dzień Św. te chrzciny i tez taka bieganina a przecież od stycznia będzie już nas troje:-D

reklama
mika podaj przepis,może się skuszę:-D:-D:-D Ale czy mała będzie chętna do jedzenia takich specjałów to nie wiem, bo ona niestety fusyt do jedzenia, wszystko jest beee, a jak już coś weźmie w łapki to kilka gryzów i koniec:-(
Ale jeśli prosto sie robi to spróbuje, najwyżej wszystko zjem ja:-D

Ela mmm przy kominku... fajnie to brzmi :-) ale czy nie śmierdzi wam od tego kominka? u moich teściów to strasznie śmierci w domu jak palą w kominku :szok: dlatego mam maly uraz do kominków :-D tzn u kogoś mi się podoba, ale sama bym sobie nie zrobiła :no:

goniaa to może przepis wrzuce na zamknięty :tak:

Ela mmm przy kominku... fajnie to brzmi :-) ale czy nie śmierdzi wam od tego kominka? u moich teściów to strasznie śmierci w domu jak palą w kominku :szok: dlatego mam maly uraz do kominków :-D tzn u kogoś mi się podoba, ale sama bym sobie nie zrobiła :no:QUOTE]

Moniś nica nic mi w domu nie śmierdzi wszysto zalężyod tego jak i czym się pali. My doszliśmy do takiej perfekcji że żaden dymek nawet podczas dokładania do kominka nie wyleci i tym samym nie czuć że ma się kominek. N apoczątku kiedy wkład nie był wypalony i nie umieliśmy palić to i owszem pachniałao dymem aleteraz nie:-)

Ja już się powoli zbieram do spania. miłej nocki:-)

oj a co dzisiaj taka pustka tutaj?

Ale mamy zimę za oknem jakieś 10 cm śniegu i jeszcze ciągle pada aż nie chce się nigdzie wyjść z domu

cisza taka że szok;-)
Jak sie utrzyma to wkońcu bedzie śnieżny Mikołaj, juz dawno śniegu nie było na 6.12.
chyba trzeba sie rozejrzec za jakimiś sankami:-D:-D:-D

Gonia a ja tam wole żeby nie było sniegu bo jak mnie nie odsypią tzn. mojego osiedla to ciężko się wydostac samochodem potem z niego i jak dojade na porodówkę:-( a znając życie pewnie często nie będą tutaj odśnieżać. A ja już myślę na zapas tzn. na styczeń:tak: Ale wiadomo dla dzieciaków śnieg to fajna sprawa:-)

reklama
Mika a u nas naulicy jest z 10 cm bo nikt nie odśnieża a na trawnikach i innych rzeczach to zaspy takie dość duże:tak: Ale taki właśnie jest urok zimy.

Przynajmniej dzisiaj jest super że słoneczko świeci takikrajobraz zimy to mi sie podoba:-D

Do góry