reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Juz zaglądam na zamkniety
to twój blog? gratuluje bo jest superCieszę się, że Wam się mój obiadek podoba
Pozdrawiam
kabamaiga
------
byłam u fryzjera i faktycznie, profesjonalne podejście doradziły mi jaki kolor mi najlepiej pasuje (dopasowywała do oczu, cery i innych rzeczy ) a jeśli chodzi o rodzaj fryzury to brała babeczka pod uwage wiele czynników i obcięła mnie do ramion ;-) z przodu troszke dłuższe, wycieniowane mowi że z moimi włosami nie jest łatwo, bo mam strasznie grube włosy i że chyba pierwszy raz takie grube obcina i mi musiała je gruuubo wycieniować
co wy, ta fryzura którą mi zrobiła rozleciała się bo wyszłam na dwór a tu śnieżyca
a dzisiaj mam standardowo już te włosy we wszystkie strony świata ale przynajmniej nie boli mnie głowa od nich bo nie są cięzkie ;-)
a dzisiaj mam standardowo już te włosy we wszystkie strony świata ale przynajmniej nie boli mnie głowa od nich bo nie są cięzkie ;-)
reklama
hmmm tam patrze na siebie w lustro i na to co mam na głowie i chyba nie jestem do końca przekonana do tej fryzury ;-) bo one mi się kompletnie nie układają i mi jest w niej źle chyba..
no ale nic, cykne fotke później i wam pokaże. Ale wydaje mi się że nic specjalnego na tej głowie teraz nie mam
no ale nic, cykne fotke później i wam pokaże. Ale wydaje mi się że nic specjalnego na tej głowie teraz nie mam