reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

reklama
Cieszę się, że Wam się mój obiadek podoba :)
Pozdrawiam
kabamaiga
to twój blog? gratuluje bo jest super :tak:

------
byłam u fryzjera i faktycznie, profesjonalne podejście :tak: doradziły mi jaki kolor mi najlepiej pasuje (dopasowywała do oczu, cery i innych rzeczy :szok:) a jeśli chodzi o rodzaj fryzury to brała babeczka pod uwage wiele czynników :tak: i obcięła mnie do ramion ;-) z przodu troszke dłuższe, wycieniowane :tak: mowi że z moimi włosami nie jest łatwo, bo mam strasznie grube włosy i że chyba pierwszy raz takie grube obcina :-D i mi musiała je gruuubo wycieniować :-D

Mika to może na zamkniętym jakąś fotkę w nowej fryzurce:-)
Mnie też mówiła, że mam bardzo gęste włosy, że spokojnie mogłabym się z kimś podzielić;-)

co wy, ta fryzura którą mi zrobiła rozleciała się bo wyszłam na dwór a tu śnieżyca :szok:

a dzisiaj mam standardowo już te włosy we wszystkie strony świata:wściekła/y: ale przynajmniej nie boli mnie głowa od nich bo nie są cięzkie ;-)

reklama
hmmm tam patrze na siebie w lustro i na to co mam na głowie i chyba nie jestem do końca przekonana do tej fryzury ;-) bo one mi się kompletnie nie układają i mi jest w niej źle chyba..:confused:
no ale nic, cykne fotke później i wam pokaże. Ale wydaje mi się że nic specjalnego na tej głowie teraz nie mam :-D

Do góry