reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

właśnie dziewczyny! w 34 dobie po porodzie pojawia się nagły nawał pokarmu! (to taka informacja dla pierworódek ;-)) i trzeba masować na bieżąco cyce i ściągać pokarm! bo jak nie to własnie murowane zapalenie piersi, czyli stwardnienie mleka w takie bryłki ktore trzeba rozbić i ściągnąć to mleko. Tak więc jak poczujecie nagłe twardnięcie piersi to masujcie, masujcie i jeszcze raz masujcie i ściagajcie to mleko :tak:
masując ręke weźcie złóżcie w pięść i masujcie, tylko nie kościami żeby też sadomaso nie było :-p a potem od "góry" cyca aż do sutka ściągajnie to mleko :tak:

reklama
dziewczyny wiem już jak założyć wątek zamknięty, chcecie? :-)
a tamten chyba nie jest zamknięty :no: bo z tego co widze to można sobie wejść na każdą grupe którą się chce :szok:

dziewczyny, a ta grupa zamknięta to na pewno jest zamknięta? bo z prawej strony strony widze różne grupy i normalnie moge wejść je poczytać :eek:

Mika co do tej grupy to sama mam wądpliwości ale nie za bardzo się znam. Mi tez się ten dzień strasznie dłuży a jak pomyśle o kolejnych to wszystkiego mi się odniechciewa. Dzięki za tem pomysł na chrzciny bardzo mi się spodobał:-)

dziewczyny spokojnie jak się zakłada grupe to można wybrać jedną z 3 opcji - m.in. taka że moga zaglądac tylko osoby na zaproszenie ale tez i taką ze moga wszyscy - ja oczywiście wybrałam ta na zaproszenie - wylogujcie się i sprawdzcie czy mozecie wejśc na nasza grupę
Poza tym zaznaczyła ze tylko uczestnicy mogą czytac i oglądac albumy wiec nikt nas nie podgląda

Czekoladka - gratulacje ogromniaste !!!!!! Miałam przeczucie o czym zreszta pisałam ze już jestes po :)))

Mika jest zamknięta na 100 % cześc grup jest otwartych ale zobacz sobie pod niektórymi pisze ze grupa jest prywatna i wtedy nie mozesz wejść tak jak pod naszą tylko ty do niej należych wiec nie widzisz tego napisu - wyloguj sie i zobacz wtedy

Ostatnia edycja:
aha to fajnie :-) bo wystrachalam się bo na niektóre można normalnie wejść :szok:

Przed chwilka się wylogowałam i próbowałam wejść i nie da się także spokojnie :-) - ale nie wszystkie grupy są zamknięte dlatego na niektóre da się wejść - nie martw sie bardzo pilnowałam żeby nikt nic nie mógł zobaczyć ;-):tak:

Zreszta najlepiej sprawdźcie w ten sposób same - wystarczy byc nie zalogowanym i spróbować - pisze wtedy, że musisz byc uczestnikiem grupy żeby móc czytać wiadomości ;-)

CZEKOLADKO gratuluje!!!!!!ja dalej z ogromnym brzuchem............juz ledwo daje rade.....co do porodu to ja tez mialam ciezki za pierwszym razem...takze wiem co czujecie bo u mnie tez kolorowo nie bylo dlatego teraz tak sie boje,,,,

Witajcie u mnie sypie śnieg aż nie chce się wychodzić z domu a tutaj na złość muszę po papiery lecieć do księgowiej:-(

Sprawdziłam i grupa rzeczywiście jest zamknięta:tak:

Mika i tak jesteś dzielna po takich przejściach:tak: ja o ta ciążę walczyłam ponad 7 miesięcy i właśnie dzięki lekarzowi który mnie teraz prowadzi w nią zaszłam dlatego już u niego prowadzę ciążę i jestem zadowolona. A Ty chyba dzisiaj do fryzjera lecisz napisz potem czy zadowolona jesteś bo sama się mam zamiar wybrać w lutym żeby wyglądać jak człowiek:-D

Ja jestem zdania że niezależnie jaki to jest poród czy CC czy SN zawsze mogą pojawić się komplikacje niestety.

Anusiak będzie dobrze nic się nie bój pierwszy a drugi poród moga się przecież od siebie różnić więc bądź dobrej myśli:-)

Wiolcia ja też słyszałam o tych liściach kapusty na piersi ale jeśli nie będzie Ci ustępować to leć do lekarza bo zapalenie może narobić CI niepotrzebnych komplikacji a po co masz się męczyć:tak:

reklama
Do góry