reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

Tak pada od samego rana śnieg i strasznie wieje:szok: ale co zrobić taka pora roku to i tak dobrze że chociaż wytrzymało ten listopad bez śniegu i mrozu. Ale bądź co bądź nie lubie zimy ja na ogól jestem zimolódkiem i uwielbiam ciepło:-)

reklama
a no w olkuszu prószy sobie od rana śnieg :-)

i dzisiaj idę do fryzjera i nie mam pojęcia co na tej głowie sobie zrobić :-D czy obciąć te włosy czy nie ... zgłupiałam :-D

mika ta babeczka Ci doradzi w czym Ci będzie dobrze:tak:Powiedz, że chcesz, żeby ci coś doradziła a ona potem się spyta czy tak może być:-)

teraz u nas też już sypie ale taki deszcz ze śniegiem i strasznie zawiewa:no:

no zaczyna sypać coraz mocniej, czyli moje prognozy pogodowe się sprawdziły
r020.gif

i jak ja na takie zimno mam iść do tego fryzjera? :-D nawet czapki na zime nie mam
c020.gif

mmm wygląda pysznie to mięsko:tak:
a ja dziś robię na obiadek kluski śląskie z sosem z piersią z kurczaka
A o której idziesz do tego fryzjera?

dopiero na 17-tą.
Ale już w sumie prawie godz 14, to zleci szybko :-)

dzieci dziś zostawiam u mamy i jeszcze wcześniej wyskocze do cerfura na zakupy :-D może kupie jakieś pierdółki pod mikołaja,skoro już sama wreszcie gdzieś wychodze :-)

a sama na mieście to tak dawno nie byłam, że nie wiem czy się będe potrafiła zachowywać :-D już zapomniałam jak to jest gdzieś wyjść samemu :-)

Anusiak a ty jeszcze z brzuszkiem chodzisz?? Marsz na porodówkę! :) Mam nadzieję, że dziś już maleństwo będzie na świecie :)

Dziewczyny w końcu przejżałam wątek od mojej nieobecności i OGROOOOOMNIE dziękujemy za gratulacje i miłe słowa :D Jesteście kochane!:* Dzięki też za rady odnośnie zapalenia piersi, powoli zaczynam z tego wychodzić ale niestety powoli. Krzyś wczoraj pobil rekord, zjadł o 8 i upomnial się o jedzenie o 17!! Dobudzenie go też nie bylo możliwe bo z tych co śpią i nie robią nic innego, także na karmienie trzeba cierpliwie czekać:/

galazka to dzis jemy to samo :) Tylko, że ja gotowana pierś z kurczaka ale i tak pycha :)

reklama
anusiak no oby! no oby! pamiętaj, czekam na relacje smsowe co się z tobą dzieje :tak:

wiola, czekoladka wy obie leżałyście w szpitalu! poznałyście się? :-D

Do góry