reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
ja dzisiaj to samo, odkurzanie, krojenie sałatki przeplatane z prasowaniem i jeszcze sporo roboty lista długaśna ale cóż przynajmniej mam co robić więc też znikam. A na koniec pochwale się córcią, mało wyraznie co prawda ale coś niecoś widać ;)
Zobacz załącznik 311518

ja już podjadam keksa :zawstydzona/y:

wiolcia dzieci wiedzą kiedy nam utrudniać życie :-D

koniczynko czy tam widać kawałek rączki? :-D

Pięknie ubrana pachnie choinka.
Przy stole siedzi cała rodzinka i
wszyscy razem życzymy Ci szczerze
Radosnych Świat w miłości i wierze
bo%C5%BCe+narodzenie.jpg

Ostatnia edycja:
Tak tam są obie rączki to czarne to jedna tylko wyretuszowana żeby było widać główke no i druga z drugiej strony :)
Zmykam się szykować, bo jedziemy do mojej babci na Wigilię do Krakowa więc kochane udanego Wigilijnego dnia :*

mika nie jestes sama ja tez juz na jedzenie nie mogę patrzeć:)

A u mnie w brzuchu rewolucja jakas trwa- niezozumiała dla mnie....

wiola moja Marysia tez ma kolki..................masakra.........biedactwo.nic nie pomaga...a jak podawac ten espumisan?

Kupujesz w aptece espumisan w kroplach i podajesz wg ulotki - u mnie pomogło. Możesz też skierować suszarkę na brzuszek małej i dodatkowo masować zgodnie ze wskazówkami zegara. A gdyby nie pomagało to najlepszy lek na kolki to ponoć sab simplex. Strasznie ci współczuję bo wiem co to kolki:/ A podajesz Marysiu witaminę K?? Jeśli tak to odtaw ją na parę dni i zobacz czy ona nie powoduje kolek - u mnie największe kolki właśnie powodowała witamina K.

reklama
Do góry