reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
ja dziś świętowałam roczek Wojtka ;-)

aha, kontaktowałam się z gonią. Tęskni na nami, ale niestety nie ma możliwości wejścia na internet :-( i nie wie kiedy się znów pojawi :-(
mówi że mieszka się jej super w nowym mieszkanku :tak:

oj tak dzisiaj parszywa jest pogoda ale co zrobić takie juz są uroki zimy:-(
A ja niestety musze wyjśc z domku w taką pluchę ide na targ bo musze cos sobie kupić na święta z ubrań bo przeciez trzeba jakoś wyglądać a jeszcze w I dzień Św. mamy te chrzciny:zawstydzona/y: i pieczątke muszę wyrobić:tak:

A tak mi siee nie chce:sorry2:

Fajnie że Gonia jest zadowolona z przeprowadzki mam nadzieje że jak juz się urządza na dobre to wróci do nas i napisze co u niej:)

A Anusiak to chyba juz jest w domku z Marysią:tak:

Mika w takim razie wszystkiego najlepszego dla Wojtusia:-)
ps. strasznie lubię to imię bo przywołje same dobre chwile z dzieciństwa ale o tym napisze na zamkniętym dlaczego:-D

hej dzieczynki moje:-) jestem juz zwami. na zamknietym napisalam conieco i prosze was o rade i pomoc i wszelkie info na ten temat.

reklama
Do góry