reklama
ja dziś świętowałam roczek Wojtka ;-)
aha, kontaktowałam się z gonią. Tęskni na nami, ale niestety nie ma możliwości wejścia na internet :-( i nie wie kiedy się znów pojawi :-(
mówi że mieszka się jej super w nowym mieszkanku
aha, kontaktowałam się z gonią. Tęskni na nami, ale niestety nie ma możliwości wejścia na internet :-( i nie wie kiedy się znów pojawi :-(
mówi że mieszka się jej super w nowym mieszkanku
koniczynka_00
Fanka BB :)
Ale parszywa pogoda, jazda figurowa na wodzie Nie wiem, co gorsze czy ten mróz czy ta chlapa i pełno błota
oj tak dzisiaj parszywa jest pogoda ale co zrobić takie juz są uroki zimy:-(
A ja niestety musze wyjśc z domku w taką pluchę ide na targ bo musze cos sobie kupić na święta z ubrań bo przeciez trzeba jakoś wyglądać a jeszcze w I dzień Św. mamy te chrzciny i pieczątke muszę wyrobić
A tak mi siee nie chce
Fajnie że Gonia jest zadowolona z przeprowadzki mam nadzieje że jak juz się urządza na dobre to wróci do nas i napisze co u niej
A Anusiak to chyba juz jest w domku z Marysią
A ja niestety musze wyjśc z domku w taką pluchę ide na targ bo musze cos sobie kupić na święta z ubrań bo przeciez trzeba jakoś wyglądać a jeszcze w I dzień Św. mamy te chrzciny i pieczątke muszę wyrobić
A tak mi siee nie chce
Fajnie że Gonia jest zadowolona z przeprowadzki mam nadzieje że jak juz się urządza na dobre to wróci do nas i napisze co u niej
A Anusiak to chyba juz jest w domku z Marysią
reklama