reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

Mika to pewnie sie dzieciaczki cieszą że mikołaj był:)
bardzo się cieszą :-D
a na dodatek wymyśliłam takiego wała, że potem klnęłam sobie w twarz bo zimno było w domu jak nie wiem :-D
wymyslilam że mikołaj tym razem przyjdzie w dzień, a przecież on jakoś musi wejść.. kominka nie mamy więc jakoś inaczej musi wejść, więc wymyśliłam że zostawie otwarty balkon :-D
i tak mijały minuty, w domu zaczynało się robić baaardzo zimno bo na dworze było -12 stopni :szok:
wkońcu Dominika mówi, "chyba ktoś otworzył okno że tak zimno" i poszła sprawdzić do swojego pokoju, patrzy i mówi "no wiedziałam że ktoś otworzył okno. Kto to zrobił? teraz jest zimno w domu!"
i wyszła z pokoju i nawet nie zauważyła prezentów :-D a na samym środku leżała wielka paka :-D

śmialiśmy się do siebie z R. bo ta jeszcze z 10 minut go nie zauważyła, mimo że w pokoju była
a010.gif
wkońcu zauważyła i i zaczęła się drzeć że to chyba mikołaj nie zamknął drzwi i żebyśmy szybko tu przybiegli bo prezenty są :-D

reklama
he he Moniczko super wymyśliłaś to z tym mikołajem:) A dzieciaki są super zawsze można się z nich troszeczke pośmiać:)
Może i ja otworze balkon:)

Mika hahaha dobre - ja wkładam pd poduszkę zawsze wiec nie miałam do tej pory problemów

Koniczynka, Eldcia mój maż nie ma brzucha za to ja bym się nadawała hahaha

jsorbek u nas też własnie zawsze mikołaj przychodził w nocy :tak: a teraz nie mogłam się powstrzymać i wymyśliłam że przyjdzie w dzień :-D o jaka ja byłam glupia hihi ;-)

koniczynko mówisz że ty masz w domu prywatnego mikolaja tak? :-D to za rok może do niego zadzwonie :-D

oj ja też bym się teraz za mikołaja nadała:-D

A taki prywatnymikolaj to super sprawa:-D
U mnie to ani mąż ani żaden z dziadków sie nie nadaje:-D

Oj dzisiaj muszę jechać do Olkusza sprawy w US załatwiać ciekawe ile mi to zajmie:crazy:

reklama
Mogę go wypożyczyc za rok, chociaż jak zrobimy sobie kuchnie to przejdzie na moje gotowanie więc pewnie przejdzie kurację odchudzającą bo ze mnie marna kucharka;-)

Do góry