reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

U nas dach, elektryka, całe poddasze żeby jakieś pokopiki porobić, łazienki do poprawki, na dole w dwóch pokojach nawet betonu nie ma tylko podłoga ułożona na ziemi :sad: Też skłaniamy się ku małemu domkowi tylko, że ten trzeba troszkę podciągnąc, bo z naszymi funduszami potrwa to długie lata:-(

reklama
oj dziewczynki ja wiem ile pieniędzy kosztuje dom. Sami remontowaliśmy przez cały rok i tyle pieniędzy poszło że szok. A został jeszcze do wymiany dach, i takie jakieś drobne prace wykończeniowe ale niestety drogie. I jestem zdania że nie ma to jak mieszkanie w blokach raz się zrobi i spokój na dodatek ciepła woda ogrzewanie itd. A w domu zawsze to coś do roboty jest i jakie koszty utrzymania:tak:

A ja nadal użeram się ale tym razem z dostawcami trace tyle nerwów że juz powoli opadam z sił. A ból niestety nie ustepuje ale nie mam wyjścia wiem że zdrowie najważniejsze ale niestety muszę dalej dawać sobie radę z tym bólem:zawstydzona/y:

no pójdę do lekarza tylko 13 wtedy dopiero będę mogła odsapnąc od tego całego zamiesznia i załatwiania spraw.

oj tam nic mie nie będzie:) z kazdym dniem jest coraz lepiej na szczęście więc jeszcze tydzień jakos przeżyje:)

A co tutaj taka cisza? Pewnie wyglądacie już na Mikołaja i zastanawiacie się czy do Was przyjdzie:-D:-D:-D

Mnie pewnie ominie ale prawdziwy prezent taki najważniejszy dostanę w styczniu:-)

u nas mikołaj był już wczoraj :-D tzn u naszych dzieci ;-) a dzisiaj przyjadą mikołaje -> dziadki ;-)

ciekawe co tam u Goni, bo miała się 1grudnia przeprowadzić. Napisze jej smsa zaraz :-D

reklama
Do góry