reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

ANUSIAK PÓŁ GODZINY TEMU URODZIŁA!!!!
WITAMY MALUTKĄ MARYSIĘ NA ŚWIECIE!!! :-D
mała waży 3500 :-D
BF1307E_ITS_A_GIRL_SOFT_PONY.jpg

reklama
Ela my z mężem sobie nie kupujemy nic ;-) też nigdy nie wiedziałam co kupić i zazwyczaj mówiłam mu żeby mi powiedział :tak: a w tym roku odpuszczamy po prostu ;-)

Ela my z mężem sobie nie kupujemy nic ;-) też nigdy nie wiedziałam co kupić i zazwyczaj mówiłam mu żeby mi powiedział :tak: a w tym roku odpuszczamy po prostu ;-)

Ale ja Mikołaja sobie odpuszczam i urodziny męża też (ma w grudniu) kupujemy sobie tylko prezenty pod choinkę. Tak dla zachowania tradycji:-) Ale zanim małżeństwem nie byliśmy to sobie na każdą okazję kupowaliśmy i teraz totalnie brak mi pomysłu na prezent:sorry2:

*** jasna no....
jak co miesiąc umiera z mega bólu podbrzusza :-(
i teraz czekam... pęknie czy nie pęknie.. :-(
kurna, co miesiąc to samo :-(

Eldcia my na nic sobie nie kupujemy hihi ;-)

reklama
Anusiak GRATULUJĘ:-D

Ale mnie zasypało, dobrze, że nie muszę wychodzić strasznie ślisko i wieje a mojego m. to mi tak szkoda było jak musiał z miną zbitego psa wychodzić o 5tej do pracy:-( Co do prezentów to największy noszę w sobie ja i to jest prezent dla nas oboje:-D A co do materialnych to wszystko pochłania remont więc w tym roku nici z upominków ale też zawsze mam problem, bo wszystko już było :baffled:

Do góry