reklama
Ela my z mężem sobie nie kupujemy nic ;-) też nigdy nie wiedziałam co kupić i zazwyczaj mówiłam mu żeby mi powiedział a w tym roku odpuszczamy po prostu ;-)
Ale ja Mikołaja sobie odpuszczam i urodziny męża też (ma w grudniu) kupujemy sobie tylko prezenty pod choinkę. Tak dla zachowania tradycji:-) Ale zanim małżeństwem nie byliśmy to sobie na każdą okazję kupowaliśmy i teraz totalnie brak mi pomysłu na prezent
reklama
koniczynka_00
Fanka BB :)
Anusiak GRATULUJĘ
Ale mnie zasypało, dobrze, że nie muszę wychodzić strasznie ślisko i wieje a mojego m. to mi tak szkoda było jak musiał z miną zbitego psa wychodzić o 5tej do pracy:-( Co do prezentów to największy noszę w sobie ja i to jest prezent dla nas oboje A co do materialnych to wszystko pochłania remont więc w tym roku nici z upominków ale też zawsze mam problem, bo wszystko już było
Ale mnie zasypało, dobrze, że nie muszę wychodzić strasznie ślisko i wieje a mojego m. to mi tak szkoda było jak musiał z miną zbitego psa wychodzić o 5tej do pracy:-( Co do prezentów to największy noszę w sobie ja i to jest prezent dla nas oboje A co do materialnych to wszystko pochłania remont więc w tym roku nici z upominków ale też zawsze mam problem, bo wszystko już było