reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
wlasnie dobrze sie czuje, wogole jak nie na 9 miesiac, a gdybym jechala to i tak samochodem z moim facetem ( bo studiujemy razem) wiec ewentualny szybki powrot bylby mozliwy; no coz, mam jeszcze troche czasu na zastanowienie, zobaczymy jak sie bede jutro czuć...

ja od 7go miesiąca mam zakaz podróżowania a teraz w ogóle mi kazał nigdzie się nie wybierać, więc podziwiam, że się nie boisz :)

palinka ja bym odpuściła zajęcia i to właśnie ze względu na podróż :tak: bo jazda samochodem pobudza macicę i może ci się w drodze rozpocząć poród :tak: albo i w szkole ;-) więc po co się stresować, lepiej posiedzieć spokojnie w domu :tak:

galazka hmmm ja kupowałam pół roku temu te DADA więc nie wiem czy były już po zmianie czy nie. W każdym razie jestem do nich troszke zrażona ;-) ale jak wiadomo, każdemu dziecku co innego pasuje :tak:

A ja dzisiaj mam wizytę u endokrynologa...A tak to poza tym, że szybko sie męczę i czasami jestem bliska omdlenia to czuje sie w miarę dobrze...
Nie wiem czy to dzięki witaminom czy specyfikowi z buraków, który pijam ale poprawiła mi się trochę hemoglobina z czego sie cieszę:tak:

Babcia mówiła mi, że dobry jest właśnie jakiś taki kiszony barszcz czerwony co się samemu robi ale jakoś nie mogłam się przełamać do tego ;-)
Ja dzisiaj chodzę z przyklejonym plastrem rozgrzewającym i jakby troszeczkę lepiej, bo już mnie tak nie łupie w boku. Poza tym troszkę przypuchłam na buzi, dłonie, kostki ale bez tragedii więc to chyba normalne.
Przyszło mi dziś łóżeczko więc będziemy się brać za składanie i przemeblowywanie popołudniu.:-)

palinka a Ty chyba czekasz na mnie z tym porodem :-D

reklama
palinko kurcze, piekłam kilka razy ciasteczka ale nie pamiętam z jakich przepisów :-( za to koleżanka piekła te i mowi że dobre :tak: Śmietankowe serca

galazka trzymam kciuki za wizytę :tak:

koniczynko super! to czekamy na fotki łóżeczka :-D

Do góry