reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
No to gratulację :) Ja mam mieć dziewczynkę.
A ja dzisiaj dalej z dziwnym pobolewaniem brzucha i kompletnie jakoś bez energii mam nadzieję, że mi to przejdzie, bo jak mam jeszcze miesiąc z takim samopoczuciem to będzie ciężko... Mąż wystraszony dzisiaj we wszystkim mnie prawie wyręcza. Mam nadzieję, że jak poleżę to przejdzie :)

a mnie jeszcze nic nie bierze, nie lubie takiej niepewnosci kurcze wolalabym znac dzien i godzine :)
pytalam dzisiaj mojego doktorka jak to jest z tym znieczuleniem w naszym szpitalu i powiedzial mi tak, cytuje: "niby jest ale tak na prawde go nie ma, wiec sie prosze nie nastawiac" pozostaje cierpienie...

a mnie jeszcze nic nie bierze, nie lubie takiej niepewnosci kurcze wolalabym znac dzien i godzine :)
pytalam dzisiaj mojego doktorka jak to jest z tym znieczuleniem w naszym szpitalu i powiedzial mi tak, cytuje: "niby jest ale tak na prawde go nie ma, wiec sie prosze nie nastawiac" pozostaje cierpienie...

palinka dasz radę naprawdę to prawda że jak się tylko przytuli maleństwo to już o niczym się innym nie myśli i nawet bólu się nie czuje. Ja po cc przy maluszku byłam tak zdeterminowana żeby tylko mieć go przy sobie że nawet środków przeciwbólowych nie brałam człowiek ma wiele siły w sobie niewiadomo skąd...
A dziś jak się czujesz?

Poleżałam wczoraj całe popołudnie i dziś dużo lepiej. faktycznie muszę siąść trochę na pupie. A ogólnie to mam zapowiedz tego co mnie czeka. Dziś wstawałam w nocy co godzinę do łazienki więc zanim zdążyłam się ułożyć do snu to już musiałam wstawać czyli mała namiastka tego co mnie czeka ;-)
Łóżeczko ma nam przyjść w przyszłym tygodniu już się nie mogę doczekać:)

Jakie pieluszki kupowałyście 1 czy 2? Bo z tego co widzę 1 są od 2-5kg a 2 od 3-6kg. Które będą lepsze?

Ostatnia edycja:
ja na razie czuje sie dobrze, ale to latanie do ubikacji co sie koniczynce dopiero zaczelo to ja juz przechodze dobre 2 miesiace :tak: ja kupilam pieluszki 1 i jak zobaczylam rozmiar to masakra jaka to kruszynka bedzie

Cześć dziewczyny ale ładna pogoda dziś za oknem :-p właśnie zjadłam obiadek i oglądam łóżeczka na allegro taki duży wybór że nie wiadomo co wybrać:tak: na razie robię rozeznanie no i po woli trzeba będzie kupić wózek także spisuje wszystko w notesie co trzeba jeszcze kupić.

reklama
Ja kupiłam tylko jedną paczkę 1, ale Julcia była dość pulchna więc kolejne juz były 2...
A apropo pieluch to wczoraj widziałam u bratowej odmienione Dady z Biedronki i normalnie w szoku jestem, bo teraz to juz praktycznie niczym się od Pampersów nie różnią, także ja zamierzam od początku kupować Dadę:tak:

Do góry