reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
Galazka fakt że Dady są naprawde fantastyczne my jesteśmy ciagloe na Dadzie i nie mam zamiaru zmieniać. Odparzeń nie ma więc nic nam nie stoi na przeszkodzie :D

Dziewczyny rozpakowywać sie bo waszym maleństw nie mogę się doczekać już na świecie! :D

witajcie, kurcze ale mialam dzisiaj ciezka noc, jakies koszmary, ze moja ciaza nie przebiega dobrze bo juz dawno powinnam urodzic i jakies takie pierdoły :wściekła/y:
mam dylemat bo nie wiem czy jechac jeszcze jutro do krakowa na zajecia czy juz sobie odpuscic; w sumie czuje sie dobrze tylko boje sie zeby mi tam wody nie odeszly. jak uwazacie?

A ja Dady nie polecam Bartuś po 2 dniach dostał takich odparzeń że aż dupka mu popękała było tyle płaczu przez 4 tygodnie leczenia że szok teraz używam tylko Pampersów...

Ja na pierwszy rzut chcę kupić pampersy New baby albo Premium Care (takie mam chusteczki kupione) tylko właśnie zastanawiałam się czy 2-5kg czy od razu 3-6kg. Jak zobaczę jak sie ma skóra malucha to wtedy zadecyduję dalej.
palinka na twoim miejscu cierpliwie siedziałabym w domu. Ja napewno nie mogłabym się skupić na zajęciach na tym etapie, zwłaszcza, że zostały Ci tylko 4 dni do porodu to może lepiej wykorzystać ten czas jeszcze na odpoczynek i zbieranie energii na poród ;) Mnie został miesiąc a lekarz zabronił nawet sprzątać.
Kurcze ale mnie w tym boku boli.... jak nie urok to sr...ka jak to mawia moja babcia. Dobrze, ze większość rzeczy zdążyłam już porobić.

reklama
eldcia i mika a miałyście już te odmienione Dady? Bo one się bardzo różnią od tych wcześniejszych.

tak ja własnie miałam te odmienione Dady zużyłam kilkanaście sztuk i prawie cała paczka leży niezużyta.... najlepiej nie nastawiać się że takie czy inne pieluch będzie się kupować bo pupa malucha różnie może zareagować u nas się nie sprawdziły...

Do góry