reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

Rany dziewczyny nie uwierzycie - mamy kolejne dwa zabki :szok: Krzysiek byl tak wredny wczoraj i dzisiaj że mi się to podejrzane wydawało teraz znów płacze zaglądam a on ma juz lewego kła i po prawej stronie zab przedtrzonowy.... ja sie chyba wykończę z jego tempem :/ 4 zeby już są a inne się już szykują:/

Ostatnia edycja:
reklama
Niesamowicie te ząbki wychodzą Krzysiowi:szok:
A co do golenia to ja juz zaczynam miec problem z okolicami bikini,a co będzie później;-)

dla Krzysia wielkie brawa za zęby :-) szybko mu wychodzą :szok: jak tak dalej pójdzie to jak będzie miał z pół roczku to będzie miał calą szczeneczkę :-D

naprawde szybko mu idą te zęby :D
Ja juz po wizycie. Jestem strasznie szczęśliwa bo mała nadgoniła i waży już 2,5kg :D Powiedział, że jest ułożona już jak do porodu i żebym była spokojna, bo za tydzień moge już rodzić ;) Mam w przyszłym tygodniu zrobić badania, spakować torbę i spokojnie czekać. Następna wizyta za trzy tygodnie, bo powiedział, że nie ma sensu wcześniej, skoro wszystko jest prawidolowo a ciąża właściwie jest już dojrzała. Mam tylko cytuje "siedzieć na pupie i rosnąć, bo jestem nadaktywna". Więc moja córcia na dzień dzisiejszy jest jak najbardziej w normie.:-)

Witam się z Wami z kubkiem kawy:-) i Bartusiem na rękach:-D

mika niech to choróbsko pójdzie precz bo szkoda żebyś Ty i Wojtuś się męczyli tak:-( Ale może szybko przejdzie ten wirus...

Wiolcia nawet sobie nie wyobrażam wychodzenia zębów u Bartusia... Ale Krzyś pędzi z tymi ząbkami:szok: z jednej strony dobrze bo już 4 za sobą ale z drugiej współczuję z Ci bo padnięta strasznie musisz być:tak: Ale trzymaj się dzielnie tak jak do tej pory a uż niedługo Krzyś będzie w nagrode uśmiechał się do Ciebie buzią pełną ząbków:-)

koniczynka to super wiadomości ż maluszek rośnie jest zdrowy i ma się dobrze:tak: a Ty posłuchaj lekarza i usiądź i odpoczywaj:tak:

palinka już niedużo czasu Ci pozostało do wielkiego dnia:tak: jak się czujesz? ja tydzień przed porodem czułam jakiś niepokój i chodziłam jak nakręcona masz takie objawy?

reklama
palinka chyba jednak się nie spotkamy, bo Ty masz termin już a u mnie jeszcze jednak zostało, bo mimo wszystko dla dziecka lepiej by było jakby sobie te trzy tygodnie jeszcze posiedziało :) Ale jak to lekarz stwierdził, jakby się pośpieszyła to nie ma strachu, bo dziecko sobie już świetnie poradzi :)

Do góry