reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

gałązka cos ta ciąża Cię nie rozpieszcza:( tyle się musisz namęczyć... Ale ztym sercem to może warto mamy posłuchac lepiej dmuchac na zimne szczególnie w Twoim stanie...

reklama
E Galazka 112 to nic, mnie w ciąży skakało do 160 więc spokojnie. A zwiększyłaś dawkę magnez tak jak ci pisałam?

Z zakupów d.pa :confused2: Pojechałam na zakupy źle się poczułam, mało nie zemdlałam w Biedronce i tak mi się zakończyły zakupy ze siedzę w domu i źle się czuję od dwóch dni :crazy: Chociaż tyle, że kupiłam bodu dla Krzysia w Biedronce Disneya i zamówiłam na allegro nosidełko bo on ma ostatnio wymagania żeby go nosić:-p

sara witaj, napisz coś więcej o sobie :-)

Palinka ja jestem rocznik 85;-)

Pogoda rewelacja, caly dzień by się chcialo spedzić na dworze, małe porządki przy okazji zrobione. Spacerek po lesie narazie odpada bo jeszcze mokro.
Wiolcia nie strasz pogodą, i uważaj na siebie, odpocznij kobieto...
sara witaj :-)
ja jestem rocznik 85.

przecenilam mozliwosci sprzatania ciezarnej w 9 miesiacu - padam z nog, na szczescie wykorzystalam troche mojego mezczyzne :-)

wiolcia jakie to nosidelko kupilas? bo tez sie zastanawiam nad zakupem

Wiolcia z tym, że ja jestem dopiero w połowie ciąży i nie martwiłabym sie samą cyfrą, że 112 tylko tym, że ja ledwo parę kroków ujdę a mnie sie strasznie słabo robi i potem cały czas mnie już głowa boli, do tego stopnia, że wymiotuję:/
A to body w Biedronce też zakupiłam jedną sztukę dla swojego maleństwa brzuszkowego, to pierwsza nowa rzecz dla mojej niuni:-)
Współczuje ci złego samopoczucia, oby szybko sie poprawiło...może to właśnie z niewyspania...
Ja też jestem rocznik 85.

galazka mnie lekarz kazał zrobić EKG jak miałam zawroty głowy. Przejdz się do przychodni napewno nie zaszkodzi.
Dzisiaj piękna pogoda i całe szczęscie, bo jakoś tak bardziej optymistycznie.
Palinka ja rocznik 88. Co do sprzątania to ja w 8smym jestem i ostatnio sprzątałam caly pokój dokładnie, kuchnie, wczoraj jeszcze piecznie dwa ciasta, dziś zakupy, sałatka goście i padam wiec w pełni Cię rozumiem.........

ja też rocznik 85 ;-)

palinka, urszulka a gdzie chodziłyście do szkoły średniej? ;-) ależ jestem ciekawska :-D

Ale tutaj pusto dziś, ładna pogoda to chyba wszystkie na spacerkach :)
A ja już po kawie ale i tak śpię na stojąco. Mała z mojego skutecznie zadbała żeby mi się w nocy nie nudziło i z pęcherza zrobiła sobie worek trengowy, prawie całą noc spędziłam na kursowaniu do łazienki..Chyba mnie przyzwyczaja, że to ona rządzi i jak nie śpi to ja też mam nie spać;-)

reklama
palinka jak dostanę przesylkę to zdam relację z nosidełka ale w nim najlepiej trzymac dziecko jak już sobie radzi z główką czyli ok 3-4 miesiąca.

Ula witaj! Gdzie ty się podziewasz??

Galazka ja zaczęłam mieć takie problemy jak ty właśnie na początku ciąży Baran aż mnie do kardiologa wysłał i miałam nawet holtera założonego. Po konsultacjach kazano mi właśnie brać duże ilości magnezu i ODPOCZYWAĆ a gdyby się pogarszało to brać Izoptin. W stanach spoczynku miałam tętno 130 i myślałam że zaraz zejdę z tego świata więc dużo leżakowałam:/ I to tez jest wynikiem moich nadprogramowych kg ale mg i leżakowanie bardzo pomogło.

koniczynko współczuję częstych odwiedzić wc w nocy:/ Nie martw się już niedługo... potem już tylko kamienie co 1,5 godz ;)

Do góry