reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

dzisiaj wlasnie cos troche gorzej, bo mnie brzuch u dolu pobolewal wiec nic nie robie tylko leze caly dzien z reszta juz mi wogole cokolwiek jest ciezko robic bo brzuch strasznie ciagnie w dol

reklama
wiecie, chyba się wybiorę na warsztaty jednodniowe do Katowic :zawstydzona/y: temat: "refleksologiczny masaż twarzy i głowy" :tak: temat zajebisty i koszt tylko 60zł :-D mąż mi powiedział że mogę jechać.
Chyba sobie zakupie te zajęcia :tak:

mika85 powiem Ci ze zaczynam powoli swirowac na temat porodu bo strasznie sie boje, poprawiam sobie humor zakupami dla Malej :tak: kupilam ostatnio piekna firanke z kubusiem puchatkiem do pokoiku, juz sie nie moge doczekac az wroci z obszycia i ja zawiesze w oknie :-p
pamiętam jak ja robiłam zakupy dla dzieci :-D mmmmm.... :-D coś wspanialego :tak:

wiola super że wkońcu pojawiła się kasa :tak:

dzisiaj wlasnie cos troche gorzej, bo mnie brzuch u dolu pobolewal wiec nic nie robie tylko leze caly dzien z reszta juz mi wogole cokolwiek jest ciezko robic bo brzuch strasznie ciagnie w dol
no ciekawe kiedy będzie ten wielki dzień :-)

moim marzeniem jest zeby urodzic w tygodniu, miedzy weekendowymi zjazdami na uczelni tak zebym zadnych zajec nie opuscila - oczywiscie jesli bede w stanie sie ruszac po porodzie :tak: termin mam na 4-5 kwiecien, ale raczej urodze wczesniej

powiedz cos wiecej na temat tego masazu? to jest dla dzidziusia czy dla doroslych? bo jak dla doroslych to szykuj sie na niezle wykorzystywanie przez męża :biggrin2:

Ostatnia edycja:
powiedz cos wiecej na temat tego masazu? to jest dla dzidziusia czy dla doroslych? bo jak dla doroslych to szykuj sie na niezle wykorzystywanie przez męża :biggrin2:
mojego męża? oj na pewno nie :-D mój mąż nie daje mi się dotknąć, chyba że potrzebuje masażu nóg po graniu w piłkę, żeby nie mieć zakwasów ;-)

no ale jak juz bedziesz po takim profesjonalnym kursie, to kto wie... ;-) moze bedzie chcial sprawdzic czy kasa nie poszla na marne hehe

mika brzmi poważnie ale napisz cos więcej o tym warsztatach..

palinka masz rację mika będzie męza masowac tylko nie chce się nam przyznać:D

ale dziewczyny ja z zawodu jestem też masażystką :-D hihi a mimo to masować mi sie nie daje ;-) no chyba że te nogi tak jak wspomniałam ;-) twarzy mi ani razu nie dal tknąć i nie mam na kim trenować :no:
a masaż twarzy jest tak zajeb**ie relaksujący :tak: no ale on jak to chłop takich rzeczy nie chce ;-)

reklama
mika to ja zamiast męża Ciebie zabieram na porodówkę, będziesz mnie masować, to może bardziej znośnie będzie. No i oczywiście masaż "po", bo podobno poród kosztuje kobietę tyle wysiłku co bieg w maratonie ;-)
palinka oj życzę Ci tego żebyś tak szybciutko wróciła do formy jak planujesz :-) jak patrzę na suwaczek, to mnie termin wypada nie tak aż strasznie długo po Tobie. Ale co najlepsze jak to lekarz stwierdził albo w święta albo w weekend majowy:-D

Co do zakupów, to ja właśnie męża samego wysłałam, bo znowu męczy mnie ból w pachwinie..

Do góry