reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

ciekawe czy wiolcia wrocila juz z zakupow bo jak sie wczoraj rozpedzila tak jej od tej pory nie ma zeby sie pochwalic, chyba duzo tej kasy dostala :-D
koniczynka 27 mam isc na ktg i wydaje mi sie ze zostane juz na porod, o ile nie bedzie chciala wyjsc wczesniej, a moj lekarz wraca z urlopu 25:-(

reklama
dobra, to jak wrócę do formy fizycznej po porodzie i znów będe potrzebowała wyrobić sobie ręce to wiem gdzie iść :-D

aha! upiekłam dzisiaj pyszne ciasto cytrynowe, a właściwie to biszkopt :-) jak chcecie przepis to mówcie, bo naprawde pycha :tak:

faktycznie dziś piękna pogoda :tak:

sara witaj :-D tylko ostrzegam że tu wszystkie są ostatnio zarażane wielkimi wiosennymi porządkami :-D skąd dokładniej jesteś? ;-)

palinka a ty który jesteś rocznik? bo nie pisałaś nam tego ;-)

Witam się i ja z synkiem na rękach:-)

pogoda jest super optymistycznie nastraja mnie:tak:

Wiolcia napewno nie wróciła z zakupów tak szybko dlatego się nie chwali zdobyczami:-D

Witaj sara:-)
Ja wybywam z córką na podwórko posiedzieć w słoneczku, o ile mi pozwoli córa posiedzieć, a nie każe się pchać na rowerku;-)

reklama
Dziewczyny ja chyba się wykończę w tej ciąży:no:
Popchałam Julcie na rowerku, dosłownie parę metrów uszłam i serce mi zaczęło walić tak, że wyraźniej je czułam i słyszałam, w głowie zaczęło się kręcić, usiadłam ale ból głowy juz nie minął...poszłam do domu, po chwili odpoczynku zmierzyłam tętno i 112, cały czas mi słabo i w końcu zwymiotowałam z tego:no:
mama to mi każe nawet na pogotowie jechać, żeby mi zbadali to serce, ale nie bardzo mi się to uśmiecha...chyba się po niedzieli wybiorę do przychodni do lekarza

Do góry