reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

Pisałyśmy kiedyś o laktatorach...znalazłam na allegro taki:
Philips AVENT ISIS Zestaw : Laktator + 2 butelki (1457788366) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jest świetny! Pani ma firmę w Anglii zarejestrowaną, ale powiem Wam że bardzo szybko przyszła paczk (4 dni). Jestem bardzo zadowolona:tak:
Kupiłam też u niej 2 butelki avent antykolkowe 260ml po 14,99 :
Philips Avent BUTELKA ANTYKOLKOWA 260ml + smoczek (1460687905) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Jestem jestem dziewczyny jeszcze w dwupaku :-)termin teoretycznie na 2 marca ale od wczoraj jakoś tak nie bardzo się czuję jakaś taka nie spokojna. Byłam na ktg ale nadal nic 40 min mnie trzymali, a dzisiaj od rana jakieś takie dziwne schizy mam. W ogóle to wstałam dzisiaj i myślałam że mi wody odeszły :szok: masakra ale spoko jakoś przeszło ale później to już zgłupiałam czy to czop wypadł czy co (konsystencja białka jajka kurzego) i tyle tego było że nie nadążałam z wkładkami i nagle plecy mnie zaczęły pobolewać i brzuch ale to bardziej się nakręciłam ale nic postanowiłam pojechać do lekarza po receptę bo dopegyt się skończył i przy okazji powiedziałam mu o tym więc mnie uspokoił że to nie czop i że spokojnie jak coś to on jest w szpitalu do końca tygodnia i dodatkowo ma dyżur więc jak nic się nie będzie działo to w sobotę na kolejne ktg i badanie. Oby się coś ruszyło bo nerwowa jestem jak pieron a mój m jeszcze bardziej tylko pyta czy jedziemy? i że przecież termin mam na 2 marca tak się nakręcił że malutka urodzi się dokładnie wtedy och ci mężczyźni. I tak siedzę i myślę co to się wyprawia ale myślę że wszystko zbliża się wielkimi krokami i nie ma odwrotu:tak:

Monisia my już wszystkie myślałyśmy że już urodziłaś bo dawno Cię nie było:-D
Mi czop zaczął odchodzić 4 dni przed porodem...Są to upławy podbarwione krwią. ja miałam tego tylko troche. Napewno nie przegapisz:biggrin2: Też miałam przed porodem zwiększoną wydzielinę i tez myślałam ze to czop:-D

powoli wracam do siebie po chorobie ;-)

dziewczyny gdzie moge w Olk. kupic dres?? ale nie taki worek, tylko taki fajny, dopasowany ;-)
nie żaden typu adidas ;-) i nie za drogi :-D

reklama
Do góry