reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

Hej
Po długiej nieobecności wpadam na moment
Widzę że zaraz dołączą do nas dwie nowe dzidzie. Obyście dziewczyny szybko i bez większego bólu urodziły.
Epidemia grypy w malopolsce, my wychodzimy tylko na balkon, dalsze spacery narazie nie wchodzą w grę.
jakos ostatnio mało czasu mam żeby zagladać na forum, mąż w domu od nowego roku-stracil pracę, Wojtuś rosnie jak na drożdzach, 71 cm i 7580g, apetyt ma niesamowity ale też dużo się rusza, mąż sie martwi że moze mieć ADHD. Neurolog kiedyś powiedziala że faktycznie jest ruchliwym dzieckiem.
Jakoś nie mogę tego wszystkiego ogarąć, ciągle brakuje mi czasu...Pozdrawiam forumowiczki :-)

reklama
Urszulko fajnie że zajrzałaś :tak: znajdź dla nas choć pare minutr co kilka dni :tak: i pamiętaj, to że jest ruchliwy to nie znaczy że ma ADHD ;-) podobno Wojtki to żywe chłopaki :-D mój też taki żywy :-D

Witam i tutaj :)

eldcia gratulacje !!!!!!! :))))) :happy2: Dziewczyny pozdrówcie Elę ode mnie!!!! Ciekawe czy wie, że wszystkie Bartki to niezłe łobuziaki ;)

urszulka witaj, w śląskim też epidemia, podobno szpitale przepełnione. Liczę teraz, że mrozy, które się pojawią załatwią sprawę. Wojtuś konkret facet, ale to w końcu facet :))))

ja właśnie liczę na, to samo, że mróz troszke to wytępi dziadostwo... ale raczej uśpi i na wiosnę będzie tragedia:baffled::baffled:

a Dominiśka ma lekki katar :szok: ponad rok nikt u nas w domu nie był chory, a tu prosze chyba coś się zaczyna :szok:

czyżby już przedszkole zaczynało dawać o sobie znać, echh, oby to był tylko lekki katarek !!!!!

ok kobietki, ja się już zbieram, a kompa odstępuję chłopu :) spokojnej :)

Ostatnia edycja:
no pięknie, ostatnia wczoraj, pierwsza dzisiaj :) eldcia może już wstała, ale nie potowarzyszy mi z kubkiem kawy dłuuuugo oj dłuuuugo ;) hej dziewczyny !!! nie lubię poniedziałku (ale lubię film o tym tytule), ale wstajemy ;) Bartek śpi, na dworze pada śnieg, a ciemnooooo, że hej :)

mamB to chyba nie wina przedszkola, choć kto wie ;-) ale ona była w nim tylko raz na zabawie karnawałowej ;-) ale zapisałam ją i będzie chodzić teraz tylko w czwartki do przedszkola :-D zawsze to jakieś urozmaicenie :tak:

reklama
ja się ciesze że wysyłam ją do tego przedszkola żeby chodziła raz na tydzień, bo nie wiem jak by ona we wrześniu poszła i to na pól dnia od razu :no: kompletnie się do tego nie nadaje ;-)

a moje dzieci rozkłada choróbsko :wściekła/y: Dominika 37,2 i mega katar :wściekła/y:
Wojtek na razie temp normalna, ale katar leciuśki jest :wściekła/y:

Do góry