reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

jsorbek hej, widzę, że faktycznie ty niemalże łeb w łeb z eldcią. Jak się czujesz i jak samopoczucie związane ze zbliżającym się porodem :) widze, że jeden masz juz za sobą :))))

galazka kiepsko, ale zgadzam się, że czasem antybiotyk może zrobić sporo szkody :/ a do kogo chodzisz prywatnie??

reklama
galazka współczuję ci że tak mała choruje :-(

Hejka

O jak ja dawno na otwartym nie byłam :)))
noooooo! :tak:

mamobartuli doszłyśmy do wniosku z dziewczynami, że dałaś się nam poznać, dużo z nami piszesz więc zapraszamy na zamknięty wątek!! sprawdź priva i poznaj nas lepiej :-)

hehe dzieki :) tak, a ja teraz próbuję, choć trochę zamknięty nadrobić,a tu cisza ...

eldcia jak tam??

galazka co z Julcia ??

ok kobietki, ja się grzecznie pożegnam. Jutro jadę do Klucz :) odezwę się w niedzielę :) miłego weekendu i dużo zdrówka dla chorowitków !!!!

Ostatnia edycja:
mamBartuli ja w takim razie życzę bardzo miłego weekendu:) Odpocznij sobie w troszkę spokojniejszej okolicy:)

Gałązka oj te choróbska są najgorsze a na dodatek idziesz do lekarza a on od razu faszeruje masą antybiotyków...

Jsorbek jak samopoczucie?

a u mnie cisza wczoraj myślałam że akcja sie rozwinie a tutaj spaliło jak to się mówi na panewce:/ a wczoraj juz miałam dośc poważne bóle przynajmniej mi się tak wydawało ale weszłam pod prysznic i hydromasaż zrobił swoje bo wyszłam potem jak nowo narodzona... A mój mąz się juz cieszył że będziemy rodzić....

Idę jakies śniadanie zjeść:)

mamaBartuli - kilka dni temu już myślałam ze się zaczyna powoli ale przeszło wszystko i nic - teraz jestem bardzo nawet nie wiem jak to okreslić rozgoryczona, zła rozczarowana bo juz myślałam ze się zaczyna a tu taki psikus :(((

Eldcia - trzymam mocno kciuki :))))

jsorbek co się odwlecze to nie uciecze.
Mnie położna za pierwszym razem wyliczyła termin na 1 pażdziernika. Zrobiłam wielkie oczy i mówie do niej, że to nie ciąża słonia i raczej niemożłiwe musiałabym w ciąży 15 miesięcy chodzić. Dopiero wtedy się połapała, że zamiast odejmować ileś tam miesięcy to jeszcze dodała:-)

reklama
Do góry