reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
HEj) ja tez niedlugo wybieram sie nakontrole...i boje sie jak fix..do Barananie pojde nabank...okresu tez nie mam jeszcze,przy Mikolaju karmilam 8 misiecy a okres mialam po 5 miesiacach..teraz narazie nicnieboli.....Wiola ciekawe czy to na @ czy po prostu tam wszystko sie uklada....

Witajcie mamusie
MNie po porodzie @ sie rozregulowala calkowicie mimo że biorę tabletki, ostatnio aż byłam w strachu bo mi się spóźniala co się prawie nigdy nie zdarzało. pierwsze dwie @ to była masakra, uzywałam wkladów poporodowych bo mi zostalo ze szpitala. A teraz prawie sucho...i bądź tu mądry.

Wiolcia o Capri slyszalam ostatnio że się popsuło, ale ponoć bardzo dobre ciasta pieką w Osieku, wiadomośc od teściowej bo u niej w pracy stamtąd biorą. daaje ci maluszek popalić, hehe mamusie poświęca dziecku każdą chwile, nawet czasu nie ma na jedzenie.
mamBartuli masz bardzo mądre dziecko, wie jak rodziców podejść;-) ja moje dziecko biore bardzo rzadko do nas do łózka, jak juz rano nie chce zasnąć a ja jestem ledwo żywa to ulegam.
A u nas od dzis Wojtus jada mięsko, narazie mieszam troche swoje, troche ze słoiczka ale jemu to nie robi różnicy, wcina wszystko:-) Jednak robienie swojego jedzonka jest tansze i smaczniejsze, a tak sie tego bałama ze tyle roboty, gdzie tam...gotuje sie samo, później zmiksować i gotowe na 2-3 dni jedzonko.

hej urszulka, dokładnie, koleś zapomniał, że już trochę czasu się znamy i wiem kiedy naprawdę jest przestraszony, a kiedy po prostu chce sobie łóżko zmienić :) powiem Ci, że jak był młodszy to czasem zdarzało nam się, że spał z nami, jak coś się działo. Ale generalnie to wyglądało to tak, że na początku ja się nie wysypiałam z nim, bo wydawało mi się, że coś mu zrobię przez sen, więc spałam czujnie, a jak już był większy to z kolei zaczął się rozpychać :no: a to mi się nie podoba :-D
Super, że Wojtuś ma taki apetyt :)))) tak ma być :))))

ok dziewczyny ja się grzecznie pożegnam, zmierzam w kierunku żelazka (niestety), a mąż siada do kompa
spokojnej nocy

P.S. a może jutro mika napisze, że jsorbek się rozpakowała :D czekam z niecierpliwością :)))))

aaaaaaaaaaaaa!!!!!

NASZA ASIA DZIŚ O GODZ 8;20 URODZIŁA PATRYCJĘ!!!

MALUTKA MA 4200 I 55CM!!
WCALE NIE TAKA MALUTKA :-D
DOSTAŁA 10PKT. I PORÓD TRWAŁ CAŁE 2 GODZINY! EKSPRESSSSS :-D

3402.gif

Ostatnia edycja:
witam,

na zamkniętym już gratulowałam, ale i tu to zrobię :))))))) gratulacje i super, że poród taki ekspresowy :) a Patrycja konkret kobieta :)))))))

a do nas młody znowu w nocy przydreptał, chyba mu się coś śniło. Mogę się założyć, że dzisiaj w nocy będzie powtórka echhh :/

mika umówiły się te dzieci czy co ;)no właśnie Bartkowi się nie zdarzało wcześniej :/ teraz coś tak przychodzi :/ a ja dzisiaj mam babski wieczór ;) robimy sobie wypad na piwko z kumpela z Klucz :) teraz jak ja mieszkam w S-cu a ona w K-cach łatwiej nam się tutaj spotkać :)

ale wam fajnie :tak: też myślałam o jakimś wyjściu z koleżankami na miasto. Musze ten pomysł wdrożyć w życie ;-)

mamoB a na wiosne nie wybrałabyś się do Katowic do figlarni? bo będe jechać z dzieciakami "na stare śmieci" ;-)

reklama
Do góry