reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Oj dziewczyny, zazdroszczę Wam tego wypadu, Wojanów jest śliczny a jeszcze w takim towarzystwie... :)

A u nas...niestety od dziś kolejny antybiotyk dla Bastka... Zinnat tym razem. Mamy kolejne zapalenie oskrzeli... A podczas wizyty lekarka zapewniała mnie że jest ok. Dobrze że poszłam jeszcze raz...coś mi sie ten jego kaszel nie podobał i miałam rację. a gdyby wcześniej pani go dobrze osluchała może obyło by się bez antybiotyku...ech...mówię Wam, wkurzona jestem jak diabli...

A my jutro organizujemy kinder party z okazji dnia dziecka z balonami, trąbkami, czapeczkami, obowiązkowo w dziecięcym szampanem. a dla doroslych grill...i piwko. a co:):) trzymajcie kciuki żeby pogoda była jako taka.

Aga, trzymam za Was kciuki, mam nadzieję, że mały lepiej z tymi glutami i że w końcu, kiedy wrócicie uda nam się zgadać na jakiejś kawie :) no i nie zapominaj, że jesteśmy umówione na piwo na mieście, nie odpuszczę Ci bo to będzie moje pierwsze wyjście na miasto od ponad 3 lat więc się szykuj :)

Dobranoc

reklama
Olu, szyyyykuje sie od dawna. Tak jak do wizyty u Ciebie...:)
Kurcze z tymi choróbskami! Znajoma dr powiedziałą, że teraz fala wirusów majowych przechodzi. Taka nietypowa. Ja mam flaszkę zinnatu w domu na zbyciu! Franiu dostał 2 ale po 1 miał reakcję alergiczną. Kupiłaś już?
Lecę już
Dam znac na watku Frania co i jak
usciski
i zdrówka dla Bastka!!

Cześć dziewczyny:-)

Al.Szyszkowska
a gdzie chodzisz do lekarza???Fabian miał ostatnio bardzo mocne zapalenie oskrzeli,lekarka myślała o tym żeby dać go do szpitala,a udało nam się wyleczyć go w domu i to bez antybiotyku,a inhalacjami i syropami...

Hej Ania2608 chodzę na grottgera. Do dr Knapp albo Laszczyk. A Ty gdzie? no i co to za inhalacje i syropy, zdradź mi, będę wiedziała na co naciskać przy następnym zapaleniu, w razie czego....

Olu, ja Ci proponuje inhalacje z 3 % soli. Bez tego u Frania każde zap oskrzeli kończyłoby sie fatalnie. Musisz ja jednak samodzielnie sporzadzić bo ta sprzedawana w aptekach w ampułkach ma stężenie bodaj 0,7%. Robisz tak: bierzesz sól 10% (recepta! (albo wtyki w aptece)), odmierzasz 0,9 ml, bierzesz płyn do wstrzyknięć, odmierzasz 2,1 ml i taką mieszanka inhalujesz.
Zdróweczka dla Bastusia.

Jutro i pojutrze jest w CZD festyn dla dzieci z okazji Dnia Dziecka, jakos nam więc czas zleci w sobotę. Jestesmy już po wizycie u neurologa i.. :-(

Witam wszystkie Mamusie i dzieciaczki!!!:) Jestem mamą 3 letniej Julki chorej genetycznie na zespół CFC(sercowo-twarzowo-skórny) FraniowaMamo dużo o Was słyszałam;) o Franku... trzymam kciuki za Wasz pobyt w CZD i mam nadzię że będziemy miały okazję do wymiany różnych doświadczeń z naszymi dzieciaczkami . Pozdrawiam!!! :)

Mama&Julcia :-)

Mieszkacie w Jeleniej?

Ale piękny dzień, a ja muszę paczki pakować i na pocztę jechać - a tam pewnie stnadardzik, jedno okienko czynne, kolejka na pół godziny i koleś przede mną zapewne będzie płacił rachunki na 5000zł co potrwa nadprogramową godzinę :wściekła/y: Nie ma to jak optymistyczne nastawienie ;-)

reklama
Mama&Julcia dzień dobry :)

Holly oj na poczte chodzic to masakra ja wczoraj czekalam pol godziny po odbiór paczki (za konkurs na który głosowałyście :) ) bo tylko w jednym okienku paczki mozna odbierac :(

Do góry