reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Cześć dziewczyny,
mam przerwę. Franek śpi po rzygu masakrycznym. Zrobiłam ten błąd ze poszłam na siku i zostawiłąm go z terapeutami. Kurcze, to dla niego straszny stres..

Po powrocie z CZD będe miesiąc na miejscu:) Chetna jestem więc do wszelkich spotkań (byle nie były w godzinach rehab ofkors i nie w czwratki bo wtedy na terapię do wrocka bedziemy jexdzić) :)

reklama
co do octu
to tak, nie jest to zwykły ze sklepu
najlepiej faktycznie ze zdrowej zywnosci lub z rosmana
Nie kazdy moze pic - napewno jak sie ma problemy z zoladkiem to nie mozna. Trzeba przy tym uwazać - pic duzo wody. Ja pije lyzke octu rozmieszany w szklance wody (dodaje soku malinowego ) i pije. nawet nic nie czuje tak na szybko: Ocet jab�kowy

http://um.jeleniagora.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=763%3Aprogram-profilaktyki-zakae-pneumokokowych&catid=41%3Aaktualnoci-wzips&Itemid=158&lang=

Ja mam wielka nadzieje ze Aga wkoncu sie z nami spotkasz bo kazda chyba chcialaby poznac walecznego Franka;)
O Oli to ona sama wie ze powinna sie wyrwac!
Może więcej nas bedzie na spotkaniu;) Moze Julka do nas dołączy też;)
Mi bardzo podobał się tan plac na Happy kids

Ostatnia edycja:
Obiecuję, że dojadę. OBIECUJĘ:)

Mama&Julcia, w na miejscu przyjeżdża do nad do domu rewelacyjna rehabilitantka, p. Natalia (NDT+PNF) - 5 x w tygodniu po godzinie, raz w tygodniu jexdzimy do Wrocławia do instytutu dr Masgutowej na terapie.

Eliza, a co to ten happy kids?

Aga, Happy Kids to miejsce z basenami wypełnionymi piłeczkami, labirynty, tunele i te sprawy. To wewnątrz a My byłyśmy na placu zabaw, też mi się tam bardzo podobało, czyściutko, cichutko - jakby z dala od całego tego osiedla. To jest koło Kauflandu i stacji benzynowej. A co do Twojego przyjazdu to trzymam Cię kobieto za słowo ;-)

....
to sobie poczytam co tu sie dzialo jak mnie nie bylo ;-)
..........

Ania śliczna masz córcie! urocza ma buzke :-)

Ola troche spoznione ale szczere -> Wszystkiego najlepszego dla Natki!!! :*
Kiedy wreszcie sie zobaczymy? dzieciaczki pewnie juz urosly i chcialabym zobaczyc jak Sebus juz biega :-)
ooo znowu choróbsko :-( zdrówka dla Seby!
wooo -7kg! Gratulacje!

Franiowa a Wy znowu w drodze... trzymam kciuki za kolejne postępy! :*

Holly a co to za dobre ciacho jadlyscie u Moni? ja tez chce!!! ;-)

Mama&Julcia witaj na forum!
napisz cos wiecej o sobie... jestes z JG?
Widziałam zdjęcie Julci na Twoim profilu - ślicznotka :-)
Mam nadzieje ze na dluzej zawitasz tutaj.

Dareczka pochwal sie co wygralas? ;-)

Ilizkacz fuuuujjjj! ocet? ja bym tego chyba nie przełknela ;-)
ale trzymam kciuki za Ciebie! :-)

Mnsmile hehe ja tez lubie tak o 23 jeszcze cos przekasic ;-)
ale cwicze uparcie dalej...

reklama
Do góry